Selena Gomez: Njeno življenje ni tako sanjsko, kot se zdi!

Vir: Lea
16. 12. 2017

Selena Gomez je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih mladih pevk in igralk in številnim se zdi, da živi sanjsko življenje. A v resnici to ni povsem res ...

Selena Marie Gomez je zagotovo ena najbolj priljubljenih mladih pevk in igralk, ki pa kljub slavi ostaja z nogami trdno na tleh. Njena pot do vrha je bila namreč vse prej kot lahka. Selena, ki se je rodila julija leta 1992 v kraju Grand Prairie v Teksasu najstniški mami Amandi Cornett in očetu Ricardu Gomezu, je namreč odraščala v zelo skromnem okolju. Njena mlada starša sta se zaradi pomanjkanja denarja le s težavo prebijala iz meseca v mesec, kar je postalo še težje, ko sta se ločila. Seleno je to močno zaznamovalo in morda je tudi zato bila kot otrok bolj sramežljiva. Uteho je našla v igranju, ki ga je imela v krvi, saj je tudi njena mama dolga leta igrala v gledališču. Naraven talent in ljubkost pa sta zagotovo kriva za to, da je hitro dobila priložnost na malih zaslonih.

Leta 2002 je v vlogi Gianne zaigrala v seriji Barney in prijatelji, leta 2007 pa v vlogi pop zvezdnice Mikayle v seriji Hannah Montana. Med zvezde jo je izstrelila vloga Alex Russo v seriji Wizards of Waverly Place, ki je bila tudi večkrat nagrajena. Prav z njo se je začela Selenina glasbena kariera, saj je tematsko pesem zanjo Everything is Not What It Seems zapela prav ona. Ko jo je pod svoje okrilje vzela glasbena založba Hollywood Records, pa je dekle s svojo skupino Selena Gomez & The Scene začelo delati svoj prvi album Kiss & Tell (2009).

Danes je Selena ena najbolj uspešnih mladih igralk in pevk, ki je zaigrala v več kot 20 filmih in več kot desetih serijah, v sodelovanju s skupino in samostojno pa je izdala kar pet studijskih albumov. Za svoje delo je prejela tudi številne nagrade, med drugim American Music Awards, MTV Video Music Award, People's Choice Award.