Selena Gomez odkrito o depresiji, s katero se sooča

Selena Gomez odkrito o depresiji, s katero se sooča (foto: Profimedia) Profimedia
26. 4. 2019

Življenje zvezdnice Selene Gomez se je dolgo časa zdelo popolno: mlada, priljubljena, ustvarjalna, premožna in lepa pevka. Le kaj bi lahko šlo narobe? Odgovor je - marsikaj.

In točno o tem je mlada zvezdnica pogumno spregovorila, saj je pred časom morala poiskati pomoč. Konec leta 2018 so 26-letnico hospitalizirali zaradi poponega čustvenega zloma. V bolnišnici je končala zaradi nizkega števila belih krvničk po presaditvi ledvice. Zaradi pogostih zdravstvenih težav je Selena začela doživljati tudi težave na psihičnem področju.

Pogumno je razkrila, da se že vrsto let bori z depresijo, zaradi katere je bila čisto izgubljena in je prestajala hude trenutke, v katerih so ji pomagali njeni najbližji in prijatelji. "Mislim, da gre za bitko, s katero se bom morala soočati do konca življenja. V redu je, saj vem, da sem sebe postavila na prvo mesto," je dejala v enem od intervjujev.

O terapiji pa je dejala, da gre za zahtevno zadevo, v kateri vidi izhod. "Bila sem sama in razočarana. Težko si je priznati, da dejansko potrebuješ pomoč," pravi zvezdnica. Selena kot dejavnik za slabo duševno stanje vidi tudi slavo, ki se ji je zgodila pri mladih letih, pa tudi družabna omrežja se ji ne zdijo ravno nedolžna zadeva. Čutila je velik pritisk, da mora biti popolna, kar je za njo bilo skoraj usodno.

"Postala sem depresivna, ko sem spremljala lažna, popolna življenja. Lažni ljudje in prijateljstva so povsod, mene pa so rešile najboljše prijateljice, ki vedo, kakšna pravzaprav sem," pravi Selena.

O boju z depresijo je spregovorila javno, njene besede pa je preneslo več televizijskih postaj.