Selena Gomez se je po ozdraviti vrnila na sceno

Selena Gomez se je po ozdraviti vrnila na sceno (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
14. 12. 2016

Triindvajsetletna pevka Selena Gomez se je pred meseci odločila, da se za nekaj časa umakne v zasebnost predvsem zaradi številnih zdravstvenih težav, ki so jo pestile.

Pevki so pred leti namreč diagnosticirali avtoimunsko bolezen lupus, imela pa je tudi težave s paničnimi napadi, tesnobo in depresijo. Da bi se lahko posvetila sebi in težave odpravila, je odšla v center za zdravljenje v ameriški zvezni državi Tennessee, kjer je ostala več tednov. V tem času se ni udeleževala nobenih javnih dogodkov, prav tako se je izogibala objavam na družbenih omrežjih.Kot kaže, ji je odmor koristil, saj je bila nedavno na podelitvi ameriških glasbenih nagrad videti kot prerojena.

Ob prejemu nagrade za najbolj priljubljeno žensko pop in rock izvajalko je imela tudi govor, s katerim je preprosto navdušila. Zbranim v dvorani in pred malimi ekrani je med drugim povedala, da je imela vse, a je bila v sebi zlomljena. Skušala je ostati zbrana, saj svojega občinstva ni želela razočarati, a je na koncu razočarala sebe. Pevka se je tudi zato umaknila, saj se je tako lahko znova našla in se, kot kaže, tudi pozdravila. Javnosti še ni izdala, kdaj se vrača na delo, a očitno prav kmalu, saj je, kot je povedala, zelo hvaležna, da ima možnost, da lahko z ljudmi, ki jih ima rada, deli tisto, kar rada dela. Ne nazadnje je hvaležna tudi za svoje oboževalce, saj so ji ti zelo zvesti in jo imajo radi ne glede na njene vzpone in padce.

T. A.