Selena Gomez se vrača močnejša kot kdajkoli!

Selena Gomez se vrača močnejša kot kdajkoli! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
29. 1. 2019

Mlada pevka Selena Gomez je imela v zadnjem času veliko težav, nekaj ljubezenskih, predvsem pa zdravstvenih. 

Zdaj se zdi, da so težki časi za njo … Minulo leto je Selena Gomez (26) posvetila sebi in svojemu zdravju, tako fizičnemu kot psihičnemu. Minilo je namreč leto, ko se je znašla v kar nekaj zelo težkih situacijah. Nesrečno ljubeze­nsko življenje je bilo v veliki meri krivo tudi za njeno zdravstveno in psihično stanje. Najbolj jo je potrl razpad zveze z mladostno ljubeznijo Justinom Bieberjem, s kate­rim sta se ponovno našla in je že kazalo, da jima bo tokrat uspelo. A ni bilo tako, saj sta se po nekaj mesecih razšla, in to na veliko veselje pevkine mame, ki je zelo nasprotovala njuni zvezi.

In potem se je Justin čez noč zaljubil in poročil z lepotico, manekenko Hailey Baldwin (22). To je nekako prebolela, se je pa zato Selena odločila več posvečati sebi in svojem zdravju. Kar nekaj mesecev je ni bilo videti nikjer, niti na družabnih omrežjih ni bila dejavna. Med drugim v je bila veliko bitko z anksioznostjo. Pred kratkim pa je ponovno nagovorila svoje oboževalce in jih pomirila.

“Minilo je kar nekaj časa, odkar sem vam pisala, a zdaj vsem želim srečno novo leto. Hkrati pa bi se vsem rada zahvalila za podporo in ljubezen, ki ste mi ju izkazali. Leto, ki je minilo, je bilo zame leto samorefleksije, izzivov in osebne rasti. Izzivi pa vedno pokažejo, do kakšne mere ste jih sposobni nadvladati. Še zdaleč ni bilo lahko, a sem zelo ponosna, da postajam boljša oseba in predvsem se veselim prihodnosti. Rada vas imam,” so pevkine besede. Zaradi psihičnih težav je končala tudi v bolnišnici, a najpomembnejša zadeva je bila transplantacija ledvice, saj se je dolga leta borila z lupusom, ki je težka avtoimuna bolezen. Ledvico ji je darovala najboljša prijateljica.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia