Selena Gomez v ozki zeleni obleki komaj zadržala vse svoje obline na mestu

Selena Gomez v ozki zeleni obleki komaj zadržala vse svoje obline na mestu (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2019

Hollyoodska igralka in pevka Selena Gomez je na nedavni podelitvi glasbenih nagrad blestela v vseh svoji lepoti.

Pevka in igralka Serena Gomez je na nedavni podelitvi ameriških glasbenih nagrad še posebej blestela. Po rdeči preprogi se je sprehodila v zeleni obleki, ki je prišla izpod rok modne hiše Versace in zdelo se je, da je obleka komaj uspela objeti vse njene obline.

Selena je bila v zadnjih letih velikokrat na udaru kritikov, da je njena postava preveč polna in da bi morala izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. A, ko se je nedavno pojavila na podelitvi AMA je bilo več kot očitno, da je videti bolje kot kdajkoli prej in da so njene obline bujnejše kot smo jih pri njen kdajkoli do zdaj videli.

Še posebej veliko pozornosti je požel njen dekolte, ki ga je ozka obleka le s težka zadrževala na pravem mestu in zdelo se je, da bi že en napačen gib uspel razkriti preveč.

No, Selena je uspela vse izpeljati kot prava profesionalka, o njeni obleki pa se bo zagotovo še dolgo časa govorilo in odmevalo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woman of the hour! 🚨@selenagomez looks incredible in lime green @versace on the #AMAs red carpet. Link in bio for details on her look.

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on