Selma Blair tako zelo bolna, da le še leži

Selma Blair tako zelo bolna, da le še leži (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2019

Igralka Selma Blair v zadnjih tednih bije težko bitko z boleznijo.

Hollywoodska igralka Selma Blair že nekaj časa bije bitko z multiplo sklerozo in zato že dlje časa ne snema in se le redko pojavlja v javnosti.

Sprva je Selma mislila, da je zgolj kronično utrujena in da se bo po dobrem počitku spet bolje počutila, a temu žal ni bilo tako. Podrobne zdravniške preiskave so odkrile, da ima multiplo sklerozo in da je njeno stanje precej resno.

Za seboj ima številne terapije, uspela pa je priti tudi na podelitev Oskarjev, kjer se je v joku sprehodila po rdeči preprogi. Brez palice že dolgo ne more več hoditi, bolezen pa jo je nedavno tako zelo izčrpala, da je povsem obležala in ni bila več sposobna skrbeti za sina Arthurja.

"Počutim se zelo slabo. Bruham in vse ostalo, kar ne bi niti razlagala. Moj sin je pobegnil od mene, morala sem ga odpeljati v šolo. Zdravniški tretmaji so zahtevali svoje, moram še malo zdržati in potem bo bolje," je bila iskrena igralka. "Vesela sem, da se to dogaja meni in ne mojemu sinu. Sploh si več ne znam predstavljati, da se bolje počutim, a je šele jutro."

Najbolj jo boli, da se njej sin vse bolj zaveda njene bolezni in da jo večino časa ignorira.

Priporočamo