Selma Blair v solzah prišla na rdečo preprogo in spregovorila o svoji bolezni

Selma Blair v solzah prišla na rdečo preprogo in spregovorila o svoji bolezni (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2019

Igralka Selma Blair se že nekaj časa bori s težko boleznijo, a ji to ne vzame poguma, da ne bi živela polnega življenja.

Ameriška igralka Selma Blair je nedavno prvič spregovorila, da bije bitko z multiplo sklerozo in da si pri hoji pomaga s palico. "Invalid sem, včasih padem, stvari mi padajo iz rok, moj spomin je zelo meglen in leva stran telesa mi dela kot pokvarjeni GPS. Imam multiplo sklerozo," je takrat dejala Selma.

Kljub temu pa je to ni ustavilo, da se ne bi pojavila na zabavi po oskarjih in ostala dolgo v noč. "Potrebovala sem veliko poguma, da sem prišla sem," je na rdeči preprogi v solzah dejala Blairova, ki so jo premagala čustva in je v enem trenutku bridko zajokala. "Ni lahko, saj ljudje radi sodijo in zato se je najlažje zapirati med štiri stene."

"Ves čas ste malo zaspani, to je eden izmed najbolj očitnih simptomov. Želim si spati, a ne spim, ker si želim, da bi bilo moje življenje izpolnjeno. Želim se igrati z mojim sinom, želim se sprehajati po ulicah, jahati konja in še bi lahko naštevala," je bila zgovorna Blairova, ki se z boleznijo zelo pogumno sooča in se tako večkrat odpravi na ulice New Yorka in poskuša živeti kar najbolj normalno življenje.

Priporočamo