Serena Williams povedala, kaj si zares misli o Kate Middleton

Serena Williams povedala, kaj si zares misli o Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
3. 7. 2018

Teniška igralka Serena Williams, ki je nedavno tudi sama prvič okusila čare materinstva je odkrila, kaj si misli o vojvodinji Kate Middleton, mami treh otrok.

Američanka Serena Williams velja za eno izmed najboljših teniških igralk na svetu, je velika zagovornica ženskih pravic, na prvem mestu pa je mamica male Alexis Olympie Ohanian. Že dolgo časa je tudi tesna prijateljica Meghan Markle, bila pa je tudi na kraljevi poroki.

A kljub tesnemu prijateljstvu z Meghan Markle, je v nedavnem intervjuju za InStyle hvalila predvsem vojvodinjo Kate Middleton. Serena je v intervjuju pojasnila, da se ji globoko klanja, ker je že vsega nekaj ur po porodu tretjega otroka, princa Louisa, stala pred vrati porodnišnice in pozirala fotografom, ob tem pa je bila videti naravnost čudovito.

"Ona je stala na nogah, zato je ona zame definitivno ženska številka 1," jo je hvalila v intervjuju. Kate Middleton se je po vseh treh porodih že po nekaj urah pojavil na stopnicah pred porodnišnico in novorojenca pokazala zbrani množici.

Priporočamo