Serena Williams s svojim teniškim dresom znova razdelila javnost in dvignila veliko prahu

Serena Williams s svojim teniškim dresom znova razdelila javnost in dvignila veliko prahu (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2019

Teniška igralka Serena William na teniškem turnirju v Avstraliji zaradi svojega športnega dresa vzbuja veliko pozornosti.

Teniška igralka Serena Williams se je nedavno znova vrnila na teniške terene, potem ko si je po rojstvu hčerke Olympije vzela krajši premor od teniških igrišč.

Serena je znana po tem, da se na teniških terenih vedno pojavi v zanimivih modnih kombinacijah. Na odprtem prvenstvu Francije je nosila oprijet črn dres in po koncu turnirja ji je teniška zveza prepovedala, da bi še kdaj na teren prišla oblečena v takšnih oblačilih.

A na teniškem turnirju v Melbournu je znova dvignila veliko prahu, ko je na dvoboj prikorakala v zanimivem, zelenem, kratkem dresu.

Kaj hitro po dvoboju so se pojavila različna mnenja o tem ali je dres primeren ali ne? Še bolj kot dres, so bili kritiki neprizanesljivi do mrežastih hlačnih nogavic, ki jih je nosila pod dresom. Serena je na novinarski konferenci povedala, da je s podjetjem Nike več mesecev vnaprej načrtovala dres in da je dres povsem v njenem stilu.

Priporočamo