Šest srfov za Taylor Swift

Vir: Nova
16. 8. 2011

Nagrade Teen Choice v Los Angelesu podeljujejo že 13 let, njihova posebnost pa je v tem, dalahko svoj glas za najljubše igralce, pevce, filmsko glasbo, poljub in še mnogo več oddajo le mladostniki, stari od 13 do 19 let.

No, letos je, zanimivo, največ najstnikov prepričala kantri pevka Taylor Swift (21), ki je premagala Disneyjevo zvezdnico Seleno Gomez. Mlada svetlolasa pevka kantrija je tako prejela nagrado za najboljšo žensko izvajalko, za najboljšo izvajalko kantrija, za najboljši kantri singel Mean, nagrado Ultimate Choice, njena skladba Back To December je bila imenovana za najboljšo za razhode, obenem pa je bila imenovana za modno ikono rdečih preprog.

Taylorjeva je bila seveda ganjena zaradi vse te najstniške pozornosti, zato se je zahvalila svojim oboževalcem, saj so prav oni njeno življenje naredili čudovito. Nagrado manj, se pravi pet srfov, je dobila 19-letna Selena Gomez, ki je prepričala najstnike tudi s filmskim ustvarjanjem, bila je izbrana za najzapeljivejšo zvezdnico, njen singel Who Says je bil imenovan za singel leta, za najboljšo ljubezensko pesem je bila izbrana skladba Love You Like a Love Song, njena spremljevalna skupina The Scene je bila imenovana za najboljšo skupino.

Selena je prav tako prejela nagrado za najboljšo igralko v Disneyjevi televizijski seriji Wizards of Waverly Place, ki je zelo gledana tudi v Sloveniji. Seveda nista ostala praznih rok niti zvezdnika Harryja Potterja, saj sta se najbolje poljubila prav Daniel Radcliffe in Emma Watson.

Priporočamo