Sevemanija bo zajela Ljubljano!

Vir: Story
3. 5. 2013

Hrvaška pevka Severina je 41. rojstni dan preživela delovno  v Hamburgu, čeprav so se srbski mediji razpisali, da ji njen  zaročenec, srbski poslovnež Milan Popović, pripravlja nepozabno zabavo.

Praznovanje je prestavila, le nekaj dni pozneje pa se je ustavila v Ljubljani in predstavila koncert, za katerega obljublja, da bo nepozaben. 

Pevka namreč 30. maja v ljubljanskih Stožicah pripravlja koncert, ki bo potekal v okviru njene odmevne turneje Dobrodošao u klub 2013 - DUK2013, ki bo edinstven spektakel popeljala zgolj v največje dvorane in največja mesta držav nekdanje Jugoslavije.

DUK2013 je turneja, ki ruši vse rekorde in je ena izmed največjih in najbolj dodelanih turnej na Balkanu - Severina se je projekta, ki je dobil ime po njenem aktualnem albumu, lotila v največjih razsežnostih.

Šov, primerljiv s šovi tujih pop zvezd

V sodelovanju s svetovno znanim slovenskim gledališkim režiserjem Tomažem Pandurjem (umetniški vodja DUK2013) in njegovim Pandur Theaters Severina pripravlja pravljico v štirih dejanjih; potovanje skozi temne in svetle trenutke ljubezni in življenja, vse skupaj podkrepljeno z glamuroznimi kostumi Marka Mitanovskega, srbskega modnega oblikovalca, ki je sodeloval tudi z Beyoncé in Lady GaGa, neverjetnimi projekcijami in plesnimi koreografijami.

Za plesne koreografije je poskrbel Anže Škrube, član znane slovenske plesne skupine Maestro, v plesnem ansamblu pa sodelujejo številni znani in uspešni slovenski plesalci, med njim tudi Nadiya Bychkova in Miha Vodičar. Nastal je šov, primerljiv s šovi tujih pop zvezd.

Ljubljanski spektakel bo edini na slovenskih tleh

Turneja DUK2013 se je začela konec marca v razprodani dvorani na Reki, 30. marca je beograjska Arena zabeležila rekorden obisk, koncert pa je bil razprodan že tedne vnaprej. Spektakel je nato navdušil še razprodano Areno Boris Trajkovski v Skopju, zagrebška Arena pa je dobra dva tedna pred samim dogodkom že razprodana!

Severina s svojim glasbeno-plesnim šovom 30. maja prihaja tudi v Ljubljano, kjer si lahko, kot kaže praksa iz sosednjih držav, obetamo neverjetno povpraševanje po vstopnicah in izjemno odmevnost dogodka. Ljubljanski spektakel bo edini na slovenskih tleh v okviru turneje DUK2013.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 19/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 19/2013

Story Story 19/2013, od 29. 04. 2013