Na dan prihajajo strašljive podrobnosti o Severininem bivšem in mnogi so v šoku

4. 1. 2024
Deli
Na dan prihajajo strašljive podrobnosti o Severininem bivšem in mnogi so v šoku (foto: Severina/Instagram)
Severina/Instagram

Severinin bivši tast Dragan Kojić naj bi imel hčerko, ki je nikoli ni želel spoznati in to še ni vse.

Tekstopiska Ljiljana Jevremović je v nedavnem intervjuju do najmanjših podrobnosti razkrila svoj odnos z Draganom Kojićem Kebom, s katerim ima, kot trdi, hčerko Ino. Med drugim je razkrila, da je včasih za napisan stavek dobila 300 evrov, danes pa ne piše pesmi, ampak dela kot prodajalka v slaščičarni za manj kot tri evre na uro.

Dragan Kojić Keba ni nihče drug kot oče Igorja Kojića, s katerim je bila nekaj časa poročena najbolj znana hrvaška pevka Severina in s katerim se je na koncu prav po tiho ločila, o ločitvi pa v resnici nikoli ni želela govoriti javno, je pa pred časom v enem od svojih Instagram storyih povedala, da je danes srečno ločena, kar je prav gotovo povedalo veliko o tem, kakšen je bil na koncu njen zakon.

Severina družine svojega bivšega moža nikoli ni želela javno blatiti, je bila pa zato toliko bolj zgovorna Ljiljana Jevremović, ki je odkrila nekaj precej srhljivih detajlov, ki prav gotovo družini Kojić ne morejo biti ravno v ponos. Ljiljana se je v čustveni izpovedi spomnila na poznanstvo, ki ji je spremenilo življenje, in na agonijo, ki jo je preživljala zaradi sodne bitke z Draganom Kojićem, ki ni želel priznati otroka, pa tudi zaradi groženj, ki naj bi jih po njenih trditvah doživela s strani njegove žene Olge, bolj znane kot Olje.

In kako se je začela romanca med Ljiljano in Draganom? "Reče mi: 'vsi me hočejo, a ti me nočeš'." Reče mi, da me ne bo nikoli več poklical, jaz mu rečem 'super' in on spet pokliče in reče 'to je zadnjič, da te kličem' jaz pa rečem 'super' in odložim. V tisti komediji se to spremeni v naklonjenost do njega, všeč mi je bilo. Pred tem sem imela obdobje šestih mesecev, ko sem bila slabega zdravja in se mi ni dalo nič početi, njega pa je skrbelo zame. Potem sem pomislila, ta moški me ima res rad in bilo mi je všeč,"  se je v čustveni izpovedi za Nova.rs spomnila začetka razmerja s pevcem.

"Nikoli mu nisem rekla, da ga imam rada ali da sem zaljubljena vanj, pustila sem mu, da je užival v moji družbi in dokler do ločitve, ki jo je obljubil, ni prišlo, sem bila mirna," pojasnjuje Ljiljana. Ljiljana je s solzami v očeh razkrila, da njena hčerka očeta ni nikoli spoznala in da je to zanjo zelo boleča tema. Mimogrede, Ina je študentka drugega letnika psihologije.

Ljiljana je še razkrila, da se je s Kebo želela dogovoriti zunaj sodišča, a da to ni bilo lahko, nato pa je ekskluzivno povedala podrobnosti trpinčenja, ki ga je po njenih besedah ​​doživela s strani Olje Kojić, ki je bila Draganova žena, v času, ko je Liljana z njim zanosila. Tudi po ločitvi, kolikor je znano, živita skupaj v hiši v Beogradu, ki jo je prepisal nanjo, tako da zdaj uradno nima nobene nepremičnine.

"Zdaj bom to povedala prvič. Tako Kebova žena kot Kebov menedžer sta mi visela za vratom, v bolnišnici pa ne vem, ali bo moj otrok, ki je bil takrat star tri mesece, preživel. Za Injo je lahko vsaka kapljica mojega mleka življenje, kličejo me, jaz pa si ne smem dovoliti, da se jim ne bi javila. Ena grozi z zaporom, tudi drugi grozi, pa ne vem kdo in kaj je. Prestrašena se borim za otrokovo življenje, kličem Kebo in jokam in prosim, kričim, včasih jokam, včasih preklinjam in prosim, naj me ne kličejo in ne motijo. Vsi v bolnišnici so bili obveščeni, da nihče ne sme blizu Ininega boksa razen mojih staršev. Olja me je poklicala in povedala, da je posnela moje kričanje in kako se je ob tem smejala s prijateljico. Tisti posnetek je zaokrožil po estradi, morda ga hranijo še danes, kako se Olja Kojić s prijatelji smeji mojemu materinskemu joku. Smeje se materi, ki ne ve, ali bo njen otrok preživel. Prosila sem, da me pustijo pri miru. Še zdaj se tresem in slabo mi je," je na robu solz povedala Ljiljana.

Mnogi se seveda sprašujejo, če je za kaj takšnega vedela tudi Severina in ali je bil morda to razlog, da ni več zdržala v družini Kojić. Severina je večkrat poudarila, da sta bila tast in tašča, torej Dragan in Olja, do nje zelo prijazna in skupaj so preživeli tudi velik del karantene, ko je svet zajela epidemija koronavirusa. Kasneje pa so se odnosi precej skrhali in danes je jasno, da se ne družijo več, podrobnosti Severinine ločitve pa nikoli niso prišle v javnost.

Preberite šeZdaj je o princesi Anni na dan prišlo tisto, kar so mnogi že nekaj časa šepetali

Na dan prišel nov posnetek Luke Dončića v družbi male princeske in mnogi so se kar stopili

Jure Košir zdaj pokazal, kakšno razkošje ima v domači kuhinji in mnogi so zeleni od zavisti

Bonus video: Dr. Metka Kuhar je v tokratni epizodi Modre sobe gostila odvetnika Zorana Stankića Rupnika, strokovnjaka z občutljivim pristopom pri pravnem zastopanju in zaščiti otrok, ki so se znašli v težavnih, pogosto travmatičnih okoliščinah. Zoranova kariera obsega različne, a medsebojno povezane vloge kolizijskega skrbnika, pooblaščenca otrok žrtev v kazenskih postopkih, zagovornika mladoletnih storilcev kaznivih dejanj, člana strokovnega sveta v Hiši za otroke, člana skupine za spremembo Družinskega zakonika.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave