Severina doživela pravo dramo: Tatovi so vlomili v njeno zagrebško stanovanje, pobrali so njen nakit!

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
15. 6. 2021

Hrvaški novinarski kolegi so izvedeli, da so neznanci vlomili v pevkino stanovanje v Zagrebu.

O tem poroča časnik Slobodna Dalmacija, ki navaja, da so jim viri, ki so blizu Severini, potrdili, da so v stanovanje vstopili neznanci, zvezali hišno pomočnico in pobegnili v neznani smeri.

Severina, ki na Instagramu v zadnjem času objavlja fotografije z Maldivov, se treutno nahaja na Hrvaškem, v času vloma pa je ni bilo v stanovanju. Predstavniki policije so sporočili, da je bil med vlomom odtujen nakit in da se nadaljuje kriminalistična preiskava.

Severinin tesni sodelavec, Davor Grgin, je za medije dejal, da so vsi v redu, novinarji pa so še neuradno izvedeli, da so vsi dobili navodila, naj ne razkrivajo podrobnosti o tem neljubem dogodku, da ne bi ogrozili preiskave.

Pevka pa je za Jutarnji list izrazila veselje, da so vsi živi in zdravi. "Seveda da imajo nekatere odtujene stvari zame predvsem čustveno vrednost, a to bom lažje prenesla. Meni so "ukradli otroka", to je najhujše, kar se mi je zgodilo. Stvari imajo vrednost, a se lahko nadomestijo, izgubljeni in ugrabljeni čas brez mojega otroka pa se ne more nikoli nadomestiti."

Priporočamo