Severina in njen mož se skoraj pol leta nista videla, le kaj se dogaja med njima?

Severina in njen mož se skoraj pol leta nista videla, le kaj se dogaja med njima? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
27. 9. 2020

Hrvaška pevka in njen soprog Igor sta pred kratkim imela peto obletnico poroke, a kot pravijo njeni sosedje v Zagrebu, je par še vedno ločen.

Severina in Igor Kojić sta se poročila leta 2015 v Balah v Istri. Šlo je za cerkveno poroko v krogu najbližjih prijateljev. Nato sta čez dva meseca sklenila še civilno poroko v Beogradu in pripravila zabavo, na kateri je bilo okrog 600 povabljencev.

Pred kratkim sta obeležila peto obletnico poroke, a ni povsem jasno, kaj se dogaja z njima. Po poročanju hrvaških medijev njeni zagrebški sosedje pravijo, da Igorja niso videli že več kot pet mesecev oziroma od takrat, ko je Severina odpotovala v Beograd. Tam je tudi obtičala zaradi pandemije koronavirusa in preživela en mesec z možem pri njegovih starših.

Takrat naj bi prišlo do sporov med zakoncema, mediji pa so navajali različne razloge, med drugim tega, da je Severina pozabila na policijsko uro in so jo policisti dobili na cesti v avtu, za kar so jo tudi oglobili.

Po tem se je sama vrnila v Zagreb, nekaj dni pozneje pa je proslavila 48. rojstni dan. Čez poletje se je na veliko zabavala s prijateljicami, njenega soproga pa ni bilo ob njej. Igor naj bi pred kratkim obiskal Hrvaško, a ni bil viden v družbi Severine. S svojo sestrično se je slikal pri Skradinu, nato pa je odpotoval v Mostar. V zadnjem času je tudi bolj aktiven na družbenem omrežju, kjer pogosto objavlja slike.

Severina in Igor medijskih natolcevanj ne komentirata, tudi tokrat se nista oglasila. Kar koli se že dogaja (če se) sta očitno sklenila obdržati zase, kar je tudi njuna pravica, in to ne glede na mnenje javnosti.

Priporočamo