Severina in Petar Grašo sta prijatelja že 18 let!

Severina in Petar Grašo sta prijatelja že 18 let! (foto: arhiv izvajalca) arhiv izvajalca
Vir: Story
17. 6. 2018

Pevca Severina in Petar Grašo ne bi mogla lepše proslaviti prijateljstva kot z duetom, z balado Unaprijed gotovo (Vnaprej končano).

 "Ta pesem ni bila napisana zame, ta pesem me je čakala. To je prečudovita pesem, čustvena, enostavna, z neobičajnim koncem. Z vami bi rada delila to srečo, ker pojem s prijateljem Petrom Grašem, ki je tej pesmi dodal edinstveni pečat, ki ga nima nihče drug. S to pesmijo proslavljamo polnoletnost najinega prijateljstva," pravi Severina za pesem, ki naj bi bila ena od lepših balad njene kariere.

"Severina je že veliko let moja najdražja prijateljica, z njo me povezuje veliko lepih spominov in trenutkov. Letos, kot je omenila že sama, najino prijateljstvo praznuje 18 let. V vseh teh letih so ljudje prihajali, odhajali, si menjali obraze in strani, midva pa imava še vedno enako čisto srce in nasmeh, kar žal ni pogost pojav v tem motnem bazenu, ki ga nekateri, ki so od mene pametnejši, poimenujejo estrada. Biti del njene poti in uspeha v vseh teh letih me neizmerno veseli, tako glasbenika kot njenega prijatelja. Ideja, da se pojavim v enem delu te pesmi in dodam del svojih čustev, je nastala tako kot vse dobre ideje, v poznih nočnih urah. Srečen sem, ker se je iz tega rodila pesem ki ni sezonska, temveč ima vse sestavine velike pesmi, ki bo uspešna več let, tako, kot je uspešna pevka te pesmi," pa je dodal Petar Grašo.

Foto: Helena Kermelj, arhiv izvajalca

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 13/2018

Story 13/2018, od 07. 06. 2018