Severina iskreno o svojem trpljenju: "Danes je dan, ko mi zastaja srce"

Severina iskreno o svojem trpljenju: "Danes je dan, ko mi zastaja srce" (foto: Promo foto) Promo foto
30. 9. 2020

Hrvaška zvezdnica Severina ne skriva svojih čustev, ko gre za njenega otroka.

V nadvse ganljivem zapisu na družbenem omrežju je ob posnetku opisala, kako se počuti deset mesecev po tem, odkar ji je sodišče odvzelo skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

"Nič ne boli bolj kot trpljenje za otrokom. Tako je hotela narava. In nam je dala moč. Da se borimo, zdržimo. In borila se bom. V tej agoniji je tisto, kar najbolj peče kot neneha zgaga v želodcu, krivica, za katero se zdi, da je nihče ne sliši in ne vidi. Verjemite, včasih še najmočnejše srce težko nadaljuje utripati. In vsak utrip pusti novo brazgotino. In tako gre 10 mesecev. Danes je dan, ko se strce ustavi. Ta "začasni ukrep" je odredil, da otrok pri meni prespi dvakrat mesečno. Da ga vidim 10 ur med delovnim tednom in vsak drugi vikend, ki se začne v soboto ob 10h. In tako 10 mesecev. "Začasno." Občutek, ko kot vaš najglasnejši krik nihče ne sliši. Ali pa ne želi slišati. Jutri pa je nov dan ..."

Oglasili so se njeni sledilci, ki so jo poskušali potolažiti z lepimi in ganljivimi zapisi, saj so se marsikoga njene besede globoko dotaknile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[MY Heart will go ON] Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… #myson #myfirst #mylast #myeverything #celinedion #myheartwillgoon #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Priporočamo