Severina izdala svoj recept za vitko linijo

Severina izdala svoj recept za vitko linijo (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
5. 6. 2019

Hrvaška glasbenica Severina Kojić ima pri 47 letih še vedno sijajno postavo, nedavno pa je razkrila, kako že vsa leta ohranja vitko linijo.

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je nedavno gostovala na hrvaški nacionalni televiziji, kjer je med drugim spregovorila tudi o svojem receptu za vito linijo, ki ji jo mnogi zavidajo. "Vedno sem bila zelo disciplinirana. Oder zahteva dobro kondicijo in to je seveda normalno. Ne treniram sicer trikrat na dan, a treniram, ker koncerti to od mene zahtevajo. Trenutno sicer ne treniram, ker imam probleme z nogo in še vedno okrevam po operaciji. Lani sem prvič začela delati tudi trebušnjake, a zaradi tega nisem ravno shujšala. Vse to delam zaradi sebe, da bi se bolje počutila in bila srečna. Na sebi je potrebno delati tako na zunaj, kakor tudi navznoter," je bila iskrena Severina.

Ni skrivnost, da ima pevka svojega osebnega trenerja in, da treningov skoraj nikoli ne preskoči. Vsekakor se ji je trda disciplina še kako obrestovala, saj je v zrelih letih videti bolje kot kdajkoli prej.