Severina izgubila sodni spor, morala pa je tudi "zapreti pipico"

Severina izgubila sodni spor, morala pa je tudi "zapreti pipico" (foto: Promo foto) Promo foto
21. 5. 2020

Koronakriza je po žepu udarila tudi Severino, saj nastopov ni, tako da je denarja čedalje manj. Kot poročajo srbski mediji, je morala kar krepko zapreti pipco, kar pa naj bi sprožilo spore med njo in njenim možem Igorjem.

Po poročanju srbskih medijev naj bi bilo tako hudo, da sta na robu ločitve, a na hrvaških sodiščih pravijo, da niso prejeli nobenega zahtevka.

Hrvaška zvezdnica se je sredi aprila odpravila v Beograd, da bi videla svojega sina, ki je bil pri očetu, srbskemu poslovnežu Milanu Popoviću. Zaradi koronavirusa je ostala v družinski hiši Kojićevih, kjer naj bi med njo in možem prišlo do napetosti.

Kot je za srbske medije povedal neimenovani vir, je bil Igor od začetka zveze vajen, da Severina služi z nastopi. S pandemijo pa so se ti nehali. Ker pa ji je sodišče naložilo nekaj kazni, ki jih mora poravnati (tako kot življenjske stroške), je morala zapreti pipico, kar pa po pisanju srbskih medijev Igorju ni bilo niti malo všeč.

Vmes je izgubila še sodni spor. Pritožila se je na začasno odredbo zagrebškega občinskega sodišča, po kateri ne sme objavljati slik mladoletnega sina na družbenih omrežjih. Prav tako je morala odstraniti vse slike. Odredbo je potrdilo tudi županijsko sodišče v Dubrovniku, a Seve tega ni upoštevala. Še naprej je objavljala slike sina.

Če zdaj ne bo upoštevala odredbe, ki velja do konca sodne bitke med njo in bivšim partnerjem Milanom, bo Severina morala plačati 5.000 kun, kazen pa se bo podvojila vsakič, ko se slika pojavi na družbenih omrežjih.

Sicer pa naj bi se Igor trenutno mudil v Beogradu, Severina pa na Hrvaškem. Pred kratkim je izbrisal skupno sliko s Severino s svojega profila na družbenem omrežju, prav tako ji ni javno voščil niti za rojstni dan, kar je doslej redno počel. Le kaj se dogaja med njima?

Priporočamo