Severina: Javno predstavila sinčka

Severina (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
26. 7. 2012

Priljubljena hrvaška pevka Severina Vučković je javnosti končno predstavila svojega sinčka Ivana Aleksandra, s katerim sta se fotografirala za eno od hrvaških revij. Srečna mamica in njen mali navihanec sta s svojo ljubkostjo omrežila čisto vse njene oboževalce.

Severina, ki je rodila 21. februarja in njen sinček Ivan Aleksandar danes šteje že pet mesecev, je v odlični formi. Ker pevka skupaj z zaročencem, srbskim kraljem bakra Milanom Popovićem, živi v Splitu, je tam seveda tudi potekalo prvo fotografiranje sinčka in mamice, ki sta bila na fotografiranju zelo živahna.

"Življenje se mi je po rojstvu sina popolnoma spremenilo, kar sem tudi pričakovala. Zdaj se prebujam ob šesti uri zjutraj, ker je Aleksandar res zelo živahen otrok. Najprej se naje, malo počiva in pozneje je na vrsti akcija. Po stanovanju se sprehodiva stokrat na dan. Tako je radoveden, da pogleda prav vse, kar mu pride nasproti. Ko se naveliča tega, poslušava pesmi na YouTubu, pojeva in se igrava," je v intervjuju razkrila Severina, ki je prav zaradi svojega potomca izgubila že vse kilograme, ki jih je pridobila med nosečnostjo.

"Hlače imam sicer za eno konfekcijsko številko večje, a se zaradi tega ne obremenjujem," je v smehu povedala priljubljena Hrvatica, ki so jo seveda povprašali tudi o poroki, a se je skrivnostno nasmehnila in odgovorila: "Midva z Milanom sva že star zakonski par!"

Ni zdržala na porodniški

Sicer pa Severina Vučković, ki je znana po svoji predanosti pri projektih, ni dolgo zdržala doma na porodniškem dopustu, saj je še vedno zelo aktivna na glasbenem področju. Od rojstva sinčka je namreč izdala že dva hita.

Trenutno kraljuje na glasbenih lestvicah s hitom Italiana, v katerem je združila vse svetovne elemente folka, popa, ciganske in gejevske glasbe, dancea in evropskega popa. Na portalu YouTube ima tako že skoraj dvanajst milijonov ogledov, kar je zavidljiv uspeh.