Severina je maksi obleko nosila takole: Noro pristoji ženskam s postavo peščene ure (samo poglejte jo)

Severina je maksi obleko nosila takole: Noro pristoji ženskam s postavo peščene ure (samo poglejte jo) (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 12. 2022

Severina si je privoščila počitnice v Jordaniji, oboževalce pa je razveseljevala s čudovitimi prizori.

Severina je nedavno na Instagramu delila svoje potovanje v starodavno v skalo vklesano mesto Petra, ki je uvrščeno na prestižni Unescov seznam svetovne dediščine kot eno najdragocenejših kulturnih dobrin človeštva. 

"...smo se najprej odpravili na kilometer dolgo nočno turo po kanjonu, kjer smo končno našli ta zaklad. Ogromno ljudi, vsi vzdihujejo kot otroci nad prizorom, ki se ga ne pozabi," je svoje vtise o čudoviti Petri opisala pevka.

Za obisk starodavnega mesta se je odločila za zelo udobno, a vpadljivo modno kombinacijo, v kateri je prevladovala maksi obleka Aliza iz letošnje predjesenske kolekcije Ulle Johnson. Gre za obleko danske kreatorke srbskih korenin, katere kreacije rada nosi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Obleka Aliza je narejena iz teksturiranega pletenega blaga v drzni makovo rdeči barvi s temnejšimi črtami in krilom, ki se subtilno širi od pasu do tal. Ta kroj iz raztegljivega blaga laska ženski postavi peščene ure. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si