Severina je v tej modni kombinaciji prekosila še samo sebe

Severina je v tej modni kombinaciji prekosila še samo sebe (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
30. 10. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić je že dolga leta modna ikona, ki na Balkanu nima prave konkurence, saj je vedno videti kot iz škatlice.

Severina Kojić ne skriva, da ima zares rada obleke prestižnih modnih znamk in da večino oblek obleče zgolj enkrat. Nedavno pa je prekosila še samo sebe, ko je na svojem Instagram profilu objavila čudovito fotografijo v roza modni kombinaciji. Številni so se strinjali, da je na fotografiji kar žarela in da enostavno ni bilo mogoče odmakniti pogleda z njene popolne podobe.

Ob tej čudoviti fotografiji pa je lepa pevka, ki ima v zadnjih mesecih še posebej veliko težav s svojim nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, sporočila, da naj se ne oziramo na druge in da naj zgolj žarimo v vsej svoji lepoti. "Naj vam sodijo, naj vas narobe razumejo, naj vas opravljajo, to so njihova razmišljanja in to je njihov problem. Ostanite še naprej prijazni, predani ljubezni, svobodni in ostanite pristni. Ne bodite negotovi in ne dvomite v sebe, ne glede na to kaj bo kdo rekel o vas. Samo žarite še naprej kot do zdaj," je bila jasna Severina, številni pa so med vrsticami razbrali, da je sporočilo namenjeno tudi njenemu bivšemu partnerju Milanu Popovići, s katerim pevka že leta bije skrbniško bitko.

Vsekakor na fotografiji pevka še kako žari in verjetno jih ni veliko, ki se ne bi ozrli za njo, ko bi se v takšni modni kombinaciji sprehodila po središču mesta.

Priporočamo