Severina je v tej obleki prava fatalka, zdi se, da se je tegobe sploh ne dotaknejo

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
22. 6. 2021

Pred kratkim je doživela neprijetnost, v njeno zagrebško stanovanje sta vdrla tatova in ji odtujila nakit.

A hrvaška zvezdnica Severina se očitno s tem ne obremenjuje preveč in organom pregona prepušča, da opravijo svoje delo. Sama je svojim zaskrbljenim oboževalcem pokazala, da se pobere vedno, ko ji življenje pokaže zobe - tudi tako, da se maksimalno uredi in se pojavi na kakšnem dogodku.

Tako je pred kratkim spet stopila na oder in ob tej priložnosti se je odločila za črno večerno obleko, ki je res pustila brez sape - je ozka in seksi, v njej pa Severinina postava pride zelo do izraza. Zraven je obula črne elegantne salonarje in stajling dopolnila z majhno črno torbico. Serijo fotografij, ki so nastale ob tej priložnosti, je objavila na družbenem omrežju in požela navdušenje oboževalcev.

Ti so komaj čakali, da pevko spet vidijo "v elementu" oziroma na odru, saj zaradi koronaukrepov ni mogla stopiti pred svoje zvesto občinstvo. No, verjetno bo njeno poletje precej delovno, saj je tako kot njeni številni kolegi komaj čakala, da se ukrepi sprostijo in da bo spet lahko opravljala svoje delo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo