Severina je z bivšim partnerjem še vedno na bojni nogi

Zaradi objavljanja Aleksandrovih fotografij na družabnih omrežjih toži Severininega sedanjega moža Igorja Kojića.
 (foto: Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić) Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić
Vir: Story
19. 1. 2017

Življenje ene od največjih zvezd v naši regiji postaja iz dneva v dan bolj podobno španski limonadi. Govorice, ki obkrožajo Severino, dobivajo nove obraze in do danes še ni jasno, kateri podatki držijo in kaj od napisanega je popolna laž.

Podjetnik Milan Popović, nekdanji Severinin zaročenec, je že pred časom v ekskluzivnem intervjuju za RTL dejal, da je Severina izginila z obličja zemlje. Čeprav imata Severina in Milan skupno skrbništvo nad sinom Aleksandrom, je znano, da se Popović bori za polno skrbništvo. Milan je podal zahtevo za to, da sin živi pri njem in da mu Severina vsak mesec izplača 460 evrov preživnine ter da mater med obiski otroka nadzira center za socialno delo. Očitno se je pretkani podjetnik odločil svojo poslovno žilico uporabiti tudi prek medijev, ki so mu pomagali izdati 'tiralico za izgubljeno Seve'. "Otroka ni peljala v vrtec že več kot mesec dni, odpovedala je koncerte, na moja SMS-sporočila ne odgovarja," je za RTL povedal Popović kot protiutež tožbi Severininih pooblaščencev, ki so navedli, da naj bi v tem času pravzaprav Milan Popović 'ugrabil' otroka. Aleksandra naj bi po svojih besedah zadržal pri sebi, ker ga ni želel predati tretji osebi, čeprav ga je naposled le pustil pri Severinini mami Ani. V svoj zagovor je povedal tudi, da je Severino ves čas, ko je bil Aleksander pri njem, obveščal, kje sta, in ji predlagal, da lahko kadarkoli pride k njemu. Na vprašanje, ali ga zanima, kje je Severina, pa je odgovoril nikalno.

"Zanima me le, ali lahko skrbi za najinega sina," je dodal. Že pred časom smo pisali, da se je Severina za nekaj časa umaknila iz medijev in odpovedala koncerte zaradi vnetja glasilk, šušljalo pa se je tudi, da naj bi bila noseča. Severina se na ta namigovanja ni odzvala, vnovičnemu poskusu Milana Popovića, ki jo je poskušal diskreditirati prek medijev, pa se je odzvala na malce nekonvencionalen način, in sicer prek družabnega omrežja Instagram. Objavila je video, v katerem skozi igro citira del besedila pesmi Boža zvani pub avtorja Đorđa Balaševića. Oboževalcem je skozi besede 'Gospodo draga, ona je nestala bez traga i to celoj priči daje čudan ton' (dragi gospodje, izginila je brez sledi in to daje celotni zgodbi neobičajen ton) želela na komičen način povedati, kako absurdna je celotna situacija. Seveda je priložnost izkoristila tudi za najavo prihajajočega koncerta, a to je že šovbiznis. Na vprašanje o tem, kje je Severina, pa je kratko odgovoril njen menedžer Tomislav Petrović, ki je za RTL razkril: "Severina se z Milanom Popovićem ne namerava pogovarjati prek medijev, niti razlagati njegovih laži."

Napisala Manja Stević
Fotografije Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story03/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 03/2017

Story 03/2017, od 12. 01. 2017