Severina Kojić je v tej modni kombinaciji videti tako mladostno kot že dolgo ne

Severina (foto: Goran Antley) Goran Antley
12. 5. 2020

Hrvaška glasbenica Severina Kojić si čas v samoizolaciji krajša na različne načine, občasno pa s svojimi sledilci na Instagramu deli tudi zanimive fotografije.

Hrvaška glasbenica Severina Kojić trenutno ostaja doma, saj za zdaj še vedno nima koncertov in zdi se, da ji vsaj nekaj časa še ne bo. Pred časom se je vrnila iz Beograda, kjer je bila v samoizolaciji s starši svojega moža Igorja Kojića, zdaj pa je že nekaj časa v Zagrebu, kjer je praznovala tudi rojstni dan.

Številne v teh dneh najbolj zanima, kaj se dogaja v njenem zakonu z Igorjem Kojićem, saj ji njen soprog, prvič od kar sta poročena, ni javno čestital za njen rojstni dan na socialnih omrežjih. Srbski mediji so se razpisali, da naj bi se pevka močno sprla z njegovo družino, za zdaj pa ni jasno, če je v Zagrebu sama ali se ji je pridružil tudi soprog Igor.

Kakorkoli že, v samoizolaciji od časa do časa svojim sledilcem privošči tudi kakšno fotografijo in nedavno je še posebej navdušila, ko je objavila fotografijo v črnem kostimu in pri tem pokazala tudi delček svojega črnega čipkastega modrca. Vsekakor jo je takšna modna kombinacija še dodatno pomladila, njena podoba pa je bila videti sveža kot že dolgo ne.