Severina Kojić na nenavaden način začela koncert v Zagrebu, v mislih je bila ves čas s sinom Aleksandrom

Severina Kojić na nenavaden način začela koncert v Zagrebu, v mislih je bila ves čas s sinom Aleksandrom (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
9. 12. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić trenutno preživlja težke čase, saj je bilo skrbništvo njenega sina Aleksandra začasno dodeljeno njenemu nekdanjemu partnerju Milanu Popoviću. Tudi koncert v Zagrebu je posvetila svojemu sinu.

Severina Kojić je trenutno sredi turneje The Magic Tour, pretekli konec tedna je imela koncert v zagrebški Areni, kjer pa ni bilo njenega sina Aleksandra. Po nedavni sodni odredbi je bilo skrbništvo nad sinom dodeljeno njenemu nekdanjemu partnerju Milanu Popoviću, s katerim Severina že dlje časa bije skrbniško bitko.

Pevka v zadnjih dneh preživlja težke čase in je v mislih ves čas pri sinu Aleksandru. Nič drugače ni bilo niti na koncertu v Zagrebu, kjer je koncert začela z molitvijo Oče nas, ki jo je posvetila sinu, ki si je močno želel na koncert, a zaradi nastalih okoliščin to ni bilo mogoče.

Severina in Milan že dlje časa komunicirata samo preko odvetnikov, srečujeta se samo na sodiščih in še tam se drug drugemu ves čas izogibata. Za zdaj sin ostaja pri očetu, Severina pa z njim lahko preživi 88 ur na mesec.

Priporočamo