Severina Kojić po mesecu dni za 15 min videla sina, nato pa ji je policija napisala kazen

Severina Kojić po mesecu dni za 15 min videla sina, nato pa ji je policija napisala kazen (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
17. 4. 2020

Hrvaška pevka Severina Kojić že mesec dni biva v Beogradu, kjer je skupaj s svojim možem Igorjem Kojićem in njegovo družino.

Severina Kojić v zadnjem času doživlja pravo družinsko dramo, saj bije težko bitko z bivšim partnerjem Milanom Popovićem za skrbništvo nad njunim sinom Aleksandrom.

V sredo zvečer pa so pevko doletele še dodatne nevšečnosti, ko je zaradi kršenja policijske ure v Beogradu dobila kazen. Njen tiskovni predstavnik Davor Grgin je zdaj za medije pojasnil, kaj se je v resnici dogajalo in zakaj je Severina kršila policijsko uro.

"Po mesecu dni nenačrtovanega bivanja v Beogradu, kjer je čakala, da bo lahko videla sina, ni niti čudno, da je pozabila na stroga pravila gibanja, ki vladajo v Srbiji. Stvar je bila v tem, da je v sredo zvečer po 32 dneh, tik pred povratkom v Zagreb, otrokov oče dovolil, da za 15 min vidi sina." S tem so razjasnjene okoliščine, zakaj se je Severina v teh večernih urah odpravila iz hiše.

Milan Popović je pred časom na sodišču z začasno uredbo dobil skrbništvo nad sinom, po kateri Severina sina lahko vidi le nekajkrat na mesec. A v času koronavirusa se je Popović odločil, da bo sina odpeljal v Beograd in da Severini ne bo dovolil srečanj z njim, saj bi bilo to v tej zdravstveni situaciji preveč tvegano. Severina se na vse kriplje bori, da bi s svojimi odvetniki dosegla drugačen potek dogodkov, a za zdaj neuspešno.

 

Priporočamo