Severina Kojić v solzah, izgubila je skrbništvo nad sinom, mali Aleksandar že odšel k očetu

Severina Kojić v solzah, izgubila je skrbništvo nad sinom, mali Aleksandar že odšel k očetu (foto: Promo foto) Promo foto
29. 11. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić trenutno preživlja težke čase, saj še vedno bije težko skrbniško bitko z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem. Za zdaj pa ji ne kaže najbolje.

Na sojenju v Zagrebu je pevka izgubila sodno bitko z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, s katerim ima sina Aleksandra. Po poročanju Večernjega lista je sodnica Tea Golub odredila začasno uredbo po kateri je sina v polno skrbništvo dobil Milan Popović, če bo sodna odločitev pravnomočna, potem bo v celoti odgovoren za malega Aleksandra, Severina pa bo imela možnost tedenskih obiskov.

Severina in Milan se nista pojavila na sodišču, v njunem imenu sta ju na sodišču zastopala njuna odvetnika, vse pa se zdi, da je Milanova odvetniška ekipa zaradi takšne sodniške odločitve izjemno zadovoljna. "Zadovoljni smo z odločitvijo in upamo, da bo otrokova mati spoštovala začasno sodno odločitev, ki za zdaj še ni pravnomočna," je za 24sata.hr povedal Popovićev odvetnik.

Začasna odredba, ki je v veljavo stopila takoj, je Severino primorala, da je že včeraj zvečer sina odpeljala k očetu Milanu Popoviću. "Ne vem kaj bi vam rekla. Tega nisem pričakovala, to je enostavno zgodovinski dogodek v takšnem postopku," je v solzah dejala za Jutarnji list.

Njena odvetniška ekipa je že napovedala, da se bo na takšno odločitev pritožila, predvsem pa bo storila vse, da oče dečka ne bi odpeljal iz Hrvaške, saj mu je pred časom že naredil srbski potni list in to brez Severininega soglasja.

Priporočamo