Severina Kojić z globokim dekoltejem slavila četrto obletnico poroke, številni pa niso spregledali njenih lepih nog

Severina Kojić z globokim dekoltejem slavila četrto obletnico poroke, številni pa niso spregledali njenih lepih nog (foto: Promocijski material) Promocijski material
25. 11. 2019

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je nedavno slavila že četrto obletnico poroke z Igorjem Kojićem in povedala, kako ji je v zakonu.

Hrvaška pevka Severina Kojić ne skriva, da v zakonu z Igorjem Kojićem neznansko uživa in da ji je lepo kot še nikoli. "Verjamem vate in s teboj lepo živim. Naj nama bo srečna najina četrta obletnica poroke," je zapisala na svojem Instagram profilu in objavila zares zapeljivo fotografijo.

Na njej ima Severina še kako globok in zapeljiv dekolte in le malokdo je ob njem ostal ravnodušen. Ni jih malo, ki so pomislili, kakšen srečnež je Igor Kojić, da je uspel pred oltar popeljati takšno lepotico.

Mediju so ju v zadnjih štirih letih že večkrat ločili in jima pripisovali številne afere, a se zdi, da je njuna ljubezen močnejša od česarkoli in da jima prav nič ne more priti do živega. Vsekakor sta lep par in želimo jima še veliko srečnih in zaljubljenih let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Virujen u te, s tobon živin lipo ❤️ sretno nam #22112015 #4thanniversary #volim

A post shared by Severina Kojic (@severina) on