Severina Kojić zdaj ve, kdo je v javnost poslal njen posnetek seksa s podjetnikom

Severina Kojić zdaj ve, kdo je v javnost poslal njen posnetek seksa s podjetnikom (foto: Promocijski material) Promocijski material
21. 11. 2019

Leta 2004 se je hrvaški pevki Severini dodobra spremenilo življenje, ko je v javnost prišel njej seks posnetek, ki si ga je v nekaj dneh ogledalo več kot milijon ljudi.

Pisalo se je leto 2004, ko se je hrvaški pevki Severini čez noč sesul svet. V javnost je namreč prišel seks posnetek na katerem je bila v postelji s poročenim podjetnikom Milanom Lučićem.

V nedavnem intervjuju za srbske Novosti je dejala, da smo v življenju vsi kaznovani, eni upravičeno spet drugi ne, na srečo pa se ji je uspelo dvigniti in stopiti naprej ter pustiti za seboj vse, kar se je grdega zgodilo. Danes tudi ve, kdo stoji za tem škandalom, ki je odmeval na celem Balkanu. "To je bila izjemno grda stvar, ki jo je iz neumnosti in zlobe naredila ta oseba. Vem kdo je to, lani sem izvedela," je dejala Severina.

V tistem času ji je najlepšo podporo namenil pokojni velikan hrvaške glasbe Arsen Dedić, ki mu je uspelo, da ji je za kratek čas razblinil temne oblake, ki so se zbirali nad njo. "Ko vas doleti javno sramotenje, se morate soočiti s tem, če to želite ali ne. Spomnim se, da me je takrat poklical Arsen, s katerim sva si bila blizu in mi dejal: "Kolegica, slišal sem, da vam je izšel nek film, a da v njem ni glasbe, pa bi priporočil sebe za to stvar, ker sem tudi filmski kompozitor". To je bilo zares čudovito," je v smehu dejala Seve, ki se zna še kako šaliti na svoj račun.

Glasbenica je trenutno sredi turneje po Balkanu, prvi koncert turneje The Magic Tour je imela v Splitu, zdaj pa sledi koncert v Beogradu, kjer jo oboževalci že z nestrpnostjo pričakujejo.

Priporočamo