Severina kot mama preživlja najtežje obdobje

Severina kot mama preživlja najtežje obdobje (foto: Promo foto) Promo foto
23. 1. 2020

To je razkrila v svojem zapisu, ki ga je delila s sledilci na družbenem omrežju.

"Minilo je 54 dni in minilo je 88 ur... Minila je cela večnost, medtem ko oni smučajo. V tem življenju sem pogosto doživela nepravico. Bližnji so prodajali mojo zasebnost za mali denar, a sami dobro veste, kaj se lahko dobi za veliki ...," je med drugim zapisala hrvaška diva.

Misel je nadaljevala z besedami: "Mama mi je lepo govorila, naj ne dovolim, da bi me nihče ali nobeden razžalostil. Nihče in nobeden sta me 28. 11. prevarala in mi podtaknila svojo žalost in sramoto, a nista mi mogla izbrisati nasmeha. Nihče in Nobeden bosta vedno ostala Nihče in Nobeden."

S svojim žalostnim zapisom je vnovič pokazala, kako jo boli odločitev sodišča o skrbništvu nad njenim sinom, za katero pa vedno pravi, da je začasna. Mediji so pred kratkim poročali, da sta Milan Popović, oče Severininega otroka, in sodnica, zadolžena za primer, bila v istem hotelu na avstrijskem smučišču. Ona ja bila s soprogom in hčerko, Milan pa s sinom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”... prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti... Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... ni sad nisu... niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Priporočamo