Severina med prenosom v živo močno zbodla hrvaško novinarko

Severina med prenosom v živo močno zbodla hrvaško novinarko (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
26. 2. 2019

Hrvaška pevka Severina je bila brez dlake na jeziku, ko je imela nedavno intervju o svojem najnovejšem filmu Posljednji Srbin u Hrvatskoj.

Novinarka hrvaškega RTL Maja Oštro si bo verjetno dobro zapomnila svoj zadnji intervju s hrvaško pevko Severino. Oštrova se je v ponedeljek zvečer v studio javljala s premiere filma 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj', kjer je opravila kratek intervju s hrvaško pevko Severino, ki je v filmu odigrala italijansko aktivistko za človekove pravice zombijev. 

"Nisem veliko razmišljala, ko me je Predrag poklical in vprašal, če bi želela igrati v njegovem filmu, saj je on naredil enega od mojih najboljših videospotov. Moja vloga v filmu je majhna, a pomembna," je sprva dejala Severina.

Nato pa je novinarka Oštro pevko vprašala ali je težje igrati ali peti in kakšen izziv ji je predstavljala igra. "Mislim, da imajo igralci samo malo več prakse. Ste si vi celo življenje želeli biti voditeljica?" jo je zbodla Severina, Oštro pa jo je ob tem hitro popravila: "Novinarka."

"Verjetno nisem želela odgovoriti in sem se takole znašla. Kaj ste me že vprašali?" je vprašala Severina.

"Ni pomembno, zmanjkalo nam je časa," ji je odvrnila Oštro in se poslovila s tv ekranov.

Oštro si bo zagotovo zapomnila intervju, ki ji verjetno ne bo ostal v preveč lepem spominu.

Priporočamo