Severina: Morda ima pa lulčka

Vir: Nova
30. 6. 2011

Hrvaška pevka Severina je za Seve Fan Club razkrila nekaj detajlov o novi pesmi z naslovom Brad Pitt in o medijski 'težki artileriji', ki ji je izpostavljena zadnjih nekaj mesecev.

»Pesem je pop house, in ko sem jo slišala, smo jo takoj posneli. V teh 20 letih sem pela že ogromno pesmi, a takšne še ne, zato je bil to zame izziv. Vsi, ki so jo slišali, pravijo, da je neverjetno pozitivna in plesna, moderna in z nalezljivo melodijo, narejena po današnjih standardih svetovne produkcije,« je povedala priljubljena Seve.

V istem intervjuju se je obregnila še ob silno pogoste nepreverjene in napačne informacije, ki jih lahko v zadnjem času o sebi prebere v medijih. »Moram priznati, da so tabloidi v zadnjih nekaj mesecih v hudi ofenzivi. Napadajo me na vseh mogočih področjih – verskem, nacionalnem, čustvenem … Nikar se ne čudite, če boste prebrali, da imam lulčka in da sem se prekrstila v Leidi Jaja … Seveda, to že vnaprej zavračam,« se je pošalila lepa Dalmatinka, ki torej ni zaposlena le s promocijo nove pesmi, ampak tudi z zanikanjem tračev o sebi, kar je med drugim storila tudi za srbski Blic.

»Nikar ne verjemite vsemu, kar pišejo časopisi. Tudi jaz sem prebrala, da se selim v Čačak, da sem izjavila, da bo moja poročna obleka lepša od tiste, ki jo je nosila Kate Middleton, da prevzemam pravoslavno vero, da se prepiram po restavracijah … O sebi sem prebrala že vse mogoče,« je dejala in dodala: »Verjetno upajo, da bodo – če napišejo neresnico – od mene dobili kakšen odgovor ali zanikanje, a jaz ne razumem takšne vrste komunikacije. Vem, da moji skromni odgovori o zasebnem življenju zbujajo domišljijo, in vem, da si zaradi pomanjkanja pravih informacij nekdo vzame pravico, da zloži svoj mozaik. Verjetno bo sledilo, da imam tri joške, kar vnaprej zavračam. Toda že zdavnaj sem se sprijaznila s tem, da bo – dokler se bom igrala pevko – vedno dovolj nesramnih fantkov, ki me bodo vlekli za čopke.«

Na vprašanja o ljubezni z Milanom ni želela odgovarjati, poudarila je le, da jo trenutno privlačita le morje in dopust z bodočim možem.

Njen novi hit Brad Pitt si lahko poslušajte spodaj!

Priporočamo