Severina na koncertu v Slovenski Bistrici pokazala še vitkejšo postavo

Severina na koncertu v Slovenski Bistrici pokazala še vitkejšo postavo (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
2. 10. 2018

Hrvaška pevka Severina je nedavno nastopila pred zbrano publiko v Slovenski Bistrici, kjer je bilo videti, da je v zadnjem času izgubila nekaj kilogramov.

Hrvaška glasbenica Severina Kojić se po škandalu z golimi fotografijami počasi vrača na glasbene odre. Nedavno je nastopila v Slovenski Bistrici, kjer seveda ni razočarala s svojim nastopom, je pa številne presenetila, ko je pokazala svojo še nekoliko vitkejšo podobo kot smo jo sicer vajeni pri Severini.

Severina je bila vedno izjemno vitka, a na zadnjem nastopu je bilo videti, da je stres preteklih tednov na pevki pustil sledi. Njene roke so bile še posebej izstopajoče, saj je bilo kaj hitro videti, da je v zadnjih tednih izgubila še nekaj kilogramov.

A, če so odšli kilogrami pa ni odšla neverjetna energija, ki jo pevka premore na vsakem koncertu. Publika je v koncertu vidno uživala in videti je bilo, da je uživala tudi Severina, ki je ves čas ohranjala nasmejan obraz in s tem dokazala, da je po vsakem škandalu le še močnejša in boljša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jump, jump, Bistrica ❤️ #music #concert #otrove #slovenskabistrica #slovenija #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Priporočamo