Severina na Maldivih pokazala čudovite trendi kopalke zelene barve, to je pravi modni navdih

Severina na Maldivih pokazala čudovite trendi kopalke zelene barve, to je pravi modni navdih (foto: Instagram/Severina) Instagram/Severina
19. 3. 2023

Če iščete kopalke za poletje 2023, poglejte te, ki jih je pokazala Severina.

Priljubljena pevka Severina se je pred kratkim mudila na Maldivih in iz tega potovanja delila številne čudovite fotografije, ki so nas z mislimi že popeljale v poletje.

Tam je nosila kopico lepih stajlingov, ki so poosebljali njen eleganten stil, obenem pa so bili obarvani malce bolj razigrano. Naj dodamo, da so bile zvezda njenega kovčka zagotovo kopalke. O dvojih, ki jih je nosila, smo že poročali, sedaj pa je objavile nove, morda njene najbolj drzne do sedaj. Gre za zelene kopalke iz bleščečega materiala v svetlo zeleni barvi. Izstopajo predvsem zaradi hlačk z visokim pasom, ki spominjajo na retro modele, obenem pa presenečajo z drznimi trakci, ki jih običajno najdemo pri senzualnem spodnjem perilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je stajling dopolnila s kopico modnih dodatkov, in sicer nakitom v zlatih odtenkih, ki izbranim kopalkam dodajo ščepec glamurja.

Fotografije IG

Preberite več na Elle.si

  • Morda vas še zanima: TIKA HRIBAR IN TAJKA SELAN: "Kozmetika ne briše gub." Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.