Severina na rajski plaži v kopalkah, ki pustijo brez besed, njene obline so prišle še bolj do izraza

Severina na rajski plaži v kopalkah, ki pustijo brez besed, njene obline so prišle še bolj do izraza (foto: Promocijski material) Promocijski material
7. 6. 2021

Hrvaška diva je objavila serijo prelepih fotografij, ki so nastale na rajskih Maldivih.

V zadnjem tednu so mediji ugibali, ali je Severina res odšla na oddih na Maldive, kamor je hodila pred izbruhom pandemije koronavirusa. Povod za to so bile fotografije, ki jih je objavila na svojem Instagram profilu in ki so takoj pritegnile številne poglede.

Marsikdo se je spraševal, če so nastale v zadnjih dneh, ali pa gre za slike, ki jih je posnela v minulih letih, ko je dopustovala na rajskem otočju.

Tokrat je seksi pevka domišljijo burila v čudovitih, enodelnih kopalkah, v katerih je posnela serijo slik na peščeni plaži in v morju. Kopalke so dvobarvne, oranžne z vijoličnim dodatkom, pristojijo pa ji kot ulite.

Oboževalci so se spraševali, ali je na Maldivih tudi njen soprog, Igor Kojić, a Severina glede tega ostaja skrivnostna. V zadnjem času so se namreč pojavila številna ugibanja o tem, če sta sploh še skupaj. Potem je vse skupaj nekoliko potihnilo, a zdaj nekateri spet dvigujejo obrvi. No, v vsakem primeru se zdi, da se ta lepotica z mnenjem drugih ne obremenjuje preveč, temveč živi svoje življenje tako, kot se ji zdi prav, hkrati pa se ima zelo lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo