Severina naj bi imela vse bolj hladen odnos s taščo in tastom, komaj kdaj se še vidijo

14. 9. 2018
Deli
Severina naj bi imela vse bolj hladen odnos s taščo in tastom, komaj kdaj se še vidijo (foto: Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić)
Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić

Severina Kojić je nedavno doživela škandal z golimi fotografijami, zdi pa se, da so se zaradi škandala ohladili tudi njeni odnosi s tastom in taščo.

Po poročanju portala 24sata naj bi se odnos med Severino Kojić in njenim tastom Draganom Kojićem Kebo ohladil po tistem, ko se pevka ni pojavila na enem od družinskih slavij. Vse pa se zdi, da je škandal z golimi fotografijami njun odnos še dodatno poslabšal.

Ko je Severina prvič obiskala družino Kojič v Beogradu, ji je njen bodoči tast želel za zajtrk pripraviti lososa, a naj bi mu Severina dejala, da bodo čevapi povsem dovolj. Kasneje je Severina družino svojega bodočega moža gostila v Splitu, z bodočo taščo pa sta nosili celo enake čevlje s podpisom modne oblikovalke Stelle McCartney.

Kebo so takrat videli, da se po Splitu sprehaja z malim Aleksandrom, Severininim sinom iz razmerja z Milanom Popovićem. Odpravila sta se tudi v enega od znanih splitskih nakupovalnih središč, kjer naj bi mu Keba kupil nekaj igrač.

View this post on Instagram

Na teraci... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina photo by my ❤️ @marijanamarinovic_mariachi

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 23, 2018 at 4:32am PDT

Severina je vse do nedavno svojemu tastu in tašči na družbenih omrežjih namenjala posvetila, zdaj pa jima že nekaj tednov ni namenila ene same besede. Ko je nedavno njena tašča, Olja Kojić, praznovala rojstni dan, ji je Severina čestitala zgolj na Instagram profilu svojega moža Igorja Kojića, kar je bilo precej drugače od preteklih let, ko ji je na svojem Instagramu namenjala izbrana posvetila.

Zgovorni so tudi Severinini zagrebški sosedi, ki so za 24sata dejali, da družine Kojić nikoli niso videli v soseski, je pa zato redna gostja Severinina mama Ana, ki veliko časa preživi v Zagrebu pri hčerki.

Po škandalu se je iz družine Kojić oglasila zgolj babica Igorja Kojića, ki je dejala, da Severini želi vse dobro, tast in tašča pa ji nista izrekla javne podpore.

View this post on Instagram

Volin ga slušat 24/7 ❤️❤️❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina photo by @mssanela

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 12, 2018 at 9:12am PDT

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec