Zdi se, da Severina res ne najde sreče v ljubezni, govorice o njenih težavah ne potihnejo

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
Vir: Story
27. 2. 2021

Slavna hrvaška pevka Severina nikdar ne pride iz mode. Njena glasba navdušuje v regiji, zanimiva pa je seveda tudi zaradi burnega zasebnega življenja …

Že nekaj časa se govori, da v zakonu Severine (48) in njenega veliko mlajšega moža Igorja Kojića (33) ni vse tako, kot mora biti. Govorice so se samo še okrepile proti koncu leta, ko je pevka praznike preživela doma v svojem zagrebškem stanovanju s sinom in mamo Ano. Objavila je celo fotografijo, na kateri imata z mamo enaki karirasti srajci, pozirata pa ob božičnem drevesu.

Svojo objavo na Instagramu je podprla z besedami. “Tito in jaz. Vse najboljše za rojstni dan, mama, in naj nam je vsem staronormalno Novo … In naj nikoli več ne omenjamo tega gospoda Richterja …” Tudi božične praznike je Severina preživela s svojo družino, javnosti pa je razkrila, da se jim je pridružil tudi njen sin Aleksander. Pod božično objavo je zapisala, kaj ji je sin šepnil, preden je zaspal. “Ti si najboljša mama na svetu … Vesel božič vsem …”

Severina

Več kot očitno je, da s svojim mlajšim možem Severina v zadnjem času ni v najboljših odnosih. Ko so njenega tasta, srbskega pevca Dragana Kojića Kebo, vprašali, kaj se dogaja med Severino in njenim sinom, je odvrnil, da pevke že dolgo ni videl niti govoril z njo. “Vem le to, da je zadnje čase na Hrvaškem, že dolgo nisem govoril z njo,” je rekel. Prav tako naj ne bi vedel, v kakšnem odnosu sta s sinom Igorjem.

Severina

Še lani spomladi so bile stvari drugačne, Severina je objavlja slike iz Beograda, kako čisti hišo Kojićevih, kjer sta z Igorjem tudi stanovala. Medtem je njen soprog Igor brezbrižno gledal televizijo. Po objavah na Instagramu pa je mogoče sklepati, da je Igor Kojić praznične dni preživel v Angliji. Objavil je namreč del nogometne tekme, ki si jo je ogledal. S Severino pa naj se ne bi videl že od lanskega marca.

Takrat je pevka zapustila Beograd, baje zaradi prepira s tastom in taščo. Ko je odvihrala iz njihove družinske hiše, naj bi jo v avtu ustavila tudi policija, saj je kršila policijsko uro. Par je sicer še vedno poročen, a nihče ju več ni videl skupaj. Igor naj bi se vrnil na mesto nogometnega menedžerja, zato tudi nenehno potuje.

Na družabnih omrežjih si sicer Severina in Igor še vedno sledita, a všečkov si ne delita več. Ker pa javnost seveda zelo zanima, kaj se dogaja v zakonu razvpite pevke, je na udaru njen tast Dragan Kojić, ki pa vztrajno trdi, da ničesar ne ve, kajti ne govori s snaho, s sinom pa le občasno. “Moj sin ima veliko obveznosti, zato se le redko slišiva in se ne pogovarjava o njegovem zakonu. Ne mešam se v te stvari. Ne vem, ali bo Severina kmalu prišla v Srbijo, to je njena stvar. Če želite kaj vedeti, morate vprašati njih,” vztraja Keba in ne daje nobenih izjav.

Severina

Spomnimo: Severina in Igor Kojić sta se poročila 25. septembra 2015, najprej v cerkvi v Istri, in sicer v ožjem družinskem krogu, dva meseca pozneje pa je bila velika poroka v Beogradu, na katero je bilo povabljenih 600 gostov. Takrat je Severina vsem strogo prepovedala, da bi govorili o poroki.

Tako tudi njen novopečeni tast novinarjem ni smel ničesar izdati. Spraševali so se celo, ali sta Igorjeva starša sploh bila na cerkveni poroki ali ne. Nihče naj jih namreč ne bi videl priti. Ko pa so bili svatje v restavraciji, se nihče od osebja ni smel nikomur oglašati na telefon. Medene tedne sta preživela na popotovanju po Afriki, kjer sta imela še en poseben obred. Vse je kazalo, da je tokrat Severina le našla srečo v ljubezni, toliko bolj, ker se je na Igorja navezal tudi njen sin Aleksander (8).

Igor

Še lani sta oba govorila, da želita imeti otroka, zlasti ker naj bi leto poprej Severina imela splav po umetni oploditvi. Poleg tega naj bi si tudi mali Aleksander želel bratca ali sestrico. A očitno jima ni usojeno, nekje vmes se je zalomilo in par očitno nikoli več ne bo zakrpal svoje ljubezni. Nekateri namigujejo, da naj bi bil Igor preveč zapravljiv in je trošil Severinin denar, kar njej ni bilo pogodu. Poleg tega zdaj pevka zasluži manj, ker nima nastopov.

Ima pa Severina tudi druge skrbi, predvsem spor s sodnico, ki ji pevka očita, da je presodila v korist nekdanjega partnerja Milana Popovića, očeta malega Aleksandra. Presodila je namreč, da mora sin živeti pri očetu. Severina pa obračunava tudi s socialnimi delavci, ki vodijo njeno zadeva, ter delavci na šoli, kamor hodi sin Aleksander.

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story