Severina: "Nosečnosti nisem načrtovala"

Severina Vučković (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
30. 9. 2011

“Samo nikar ne sprašujte o nosečnosti in zasebnem življenju,” me je pred intervjujem opozoril menedžer največje balkanske zvezdnice Severine, ki je prišla v Ljubljano posnet reklamo za čevlje Mass. No, pogovor sva res začeli s čevlji, potem pa sva presedlali še na druge ženske teme - med katerimi sta seveda na prvem mestu ljubezen in materinstvo.

Severina se je tudi tokrat izkazala kot nadvse prijetna sogovornica, ki govori brez dlake na jeziku in je izjemno iskrena - tudi ko spregovori o svoji intimi ali o tem, da zaradi nove ljubezni brez preračunavanja obrne svoje življenje na glavo.

Story: Ali imate doma veliko čevljev?

Imam kar lepo kolekcijo, kot vse ženske imam namreč rada čevlje in torbice. Prav zato sem zadovoljna, da lahko oglašujem nekaj, kar imam resnično rada.

Story: Kakšni čevlji pa so vam najbolj všeč?

Ker smo živa bitja, lahko včasih varamo čevlje z drugimi čevlji in ne gledamo samo na barvo, ampak bolj na trend in tudi razpoloženje. Včasih v enem dnevu spremeniš razpoloženje tudi desetkrat - zjutraj so ti všeč rdeči čevlji z visoko peto, popoldne pa preprosti črni čevlji. Vsem ženskam priporočam, da kupujejo čevlje zvečer. (smeh)

Story: Čez nekaj mesecev boste postali mama. Ste zaradi tega kaj živčni?

Nič nisem živčna, ampak sem najbolj srečna ženska na svetu.

Story: Vas je nosečnost presenetila ali so vam pomagali zdravniki? Pisalo se je namreč, da ste že prej želeli zanositi, a očitno niste imeli te sreče ... Je bil torej zadaj zdravstveni razlog?

Vse ženske si želimo biti mame. Kako naj bi torej odgovorila na vprašanja novinarjev, ali si želim postati mama, drugače kot - seveda! Nikoli nisem načrtovala nosečnosti, ampak sem se bolj prepustila usodi. In usoda je poskrbela, da sem zanosila ravno v pravem trenutku in s pravim človekom.

Severina - Severina

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story