Severina že razkrila, kje bo nastopala za novo leto in takole vrtoglav znesek bo verjetno zaslužila

14. 11. 2023
Deli
Severina že razkrila, kje bo nastopala za novo leto in takole vrtoglav znesek bo verjetno zaslužila (foto: Instagram/Severina)
Instagram/Severina

Severina je že razkrila, kje bo letos nastopala in mnoge seveda zanimajo vse podrobnosti.

Bliža se najbolj nora noč v letu, za glasbenike pa to pomeni, da si bodo z nastopom na novoletni večer prislužili precej višji honorar, kot ga v nekaj letih zaslužijo navadni smrtniki. Novoletni nastopi so tako že mesece vnaprej dogovorjeni in ni skrivnost, da imajo glasbeniki takrat precej zasoljeno ceno.

Severina je nedavno že razkrila, da bo letos nastopala v Kotorju, mnogi pa seveda že ugibajo, kakšno bo cena za njen nastop in kako dobro se je pevka letos uspela dogovoriti. Ni skrivnost, da se cene takšnih nastopov gibljejo od 50 tisoč pa do več kot 100 tisoč evrov in zato so le redki glasbeniki, ki na novoletni večer ostanejo doma. 

S takšnimi lepoticami se Miha Hercog zabava po ločitvi in takole preživlja vikende

"Novoletni honorar največjih zvezdnikov v regiji je od 50.000 do 100.000 evrov. Tisti, ki se ukvarjajo s tem poslom, vedo, koliko denarja morajo nameniti za katerega izvajalca," so pred časom poročali v Dnevnem avazu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ni skrivnost, da je Severina med najbolje plačanimi izvajalci, ki nastopajo za najdaljšo noč v letu, saj je Slobodna Dalmacija poročala, da je že pred desetimi leti za novoletni nastop v Poreču v svoj žep pospravila okoli 50 tisoč evrov in prav gotovo so se te številke v desetih letih še zvišale, če ne kar podvojile.

Hrvaški mediji so se še posebej na dolgo razpisali o njenem lanskem novoletnem nastopu v Splitu, kjer naj bi po navedbah 24sata za svoj nastop zaračunala nekoliko nižjo tarifo. "Pristala je na nastop po polovični ceni. Ona je na enaki ravni kot Dino Merlin in Željko Joksimović, zato je njena cena vsaj 80.000 evrov. V Splitu nastopa za 50.000 evrov. Mislim, da je to zadetek v polno, več okoliških mest pa je odpovedalo sprejeme, ker pričakujejo, da bodo ljudje prišli na Severinin nastop v Splitu," je takrat za 24sata.hr povedal estradni menedžer Ivica Bubalo.

Ob teh številkah, ki jih estradniki zaslužijo v eni noči, se mnogim kar zvrti, mnogi pa že ugibajo, koliko bi utegnila pevka zaslužiti letos, a že zdaj je jasno, da številke niso prav nizke in da bo tudi letos v novo leto vstopila s precej debelejšo denarnico.

Bonus video: Prisluhni pogovoru z Domnom Valičem v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk