Severina o svoji mami Ani: "Po porodu je bila 5 mesecev v komi."

Severina o svoji mami Ani: "Po porodu je bila 5 mesecev v komi." (foto: osebni arhiv, Primož Predalič) osebni arhiv, Primož Predalič
14. 5. 2018

Severina v intervjujih nikoli ne pozabi poudariti, da ji njena mama Ana pomeni vse na svetu in da ji brez nje nikoli ne bi uspelo priti do tukaj, kjer stoji danes.

Severina je s svojo mamo izjemno močno povezana, mama pa velikokrat pride tudi na njene koncerte, kjer sije od ponosa ob pogledu na svojo uspešno hčerko.

Ob materinskem dnevu je pevka svoji mami posvetila ganljivo sporočilo, ki je njene številne oboževalce ganilo do solz. "Ko me je rodila, je bila pet mesecev v komi, a je preživela in me hitro naučila, da je zame pripravljena tudi umreti, kakor tudi jaz za svojega sina, a se je odločila, da bo srečnejša, veliko srečnejša, če bo živela za nas. Hvala ti mama, za vse," je pevka ganljivo zapisala na Instagramu in ob tem objavila svojo prikupno fotografijo iz otroštva.

Severina je danes ponosna mama sina Aleksandra, za katerega z bivšim partnerjem Milanom Popovićem že leta bije skrbniško bitko.

Priporočamo