Severina o svoji suhljatosti: "Rada jem in lahko veliko pojem!"

Severina o svoji suhljatosti: "Rada jem in lahko veliko pojem!" (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 6. 2019

V zadnjem času je marsikdo opazil, da je hrvaška zvezdnica Severina izjemno vitka. Mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z njo in njeno suhljatost pripisali stresu ob raznih medijskih zapisih. A skrb je bila odveč.

Severina je namreč izjavila, da je njena kilaža že dolgo časa nespremenjena, zdaj pa se je razgovorila tudi o svojih življenjskih navadah. Za hrvaški tabloid Exkluziv je dejala: "Rada jem veliko sadja, pa tudi zelenjavo, pravzaprav jem vse. V zadnjem času predvsem veliko sadja, zdaj mi ustrezajo gozdni sadeži, melone in lubenice."

Hrvaška zvezdnica pravi, da je že zdavnaj sklenila, da svojega telesa ne bo obremenjevala s toksini. Zdi se ji, da je na dobri poti, da jih povsem izloči iz prehrane. "Rada jem in lahko veliko pojem," je še dodala. Na Instagramu redno objavlja svoje slike, na katerih je videti res dobro.

Sicer pa dan začne s smutijem v kombinaciji sadja in zelenjave, kar je odvisno od tega, kaj ima v hladilniku in kaj ji v določenem trenutku ustreza. Rada pije tudi zelene čaje. Za svoje telo že vrsto let skrbi z jogo, tek za sinom Aleksandrom pa se ji zdi najboljši trening. Priznava, da ni tip ženske, ki bi vsak dan hodila v telovadnico. Bolj intenzivno jo obiskuje takrat, ko se pripravlja na turnejo.


 

Priporočamo