Severina o svoji tašči in tastu povedala resnico, ki je mnogi niso pričakovali

Severina o svoji tašči in tastu povedala resnico, ki je mnogi niso pričakovali (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
8. 1. 2020

Hrvaška glasbenica Severina Kojić o svojem tastu in tašči govori samo z izbranimi besedami.

Hrvaška pevka Severina Kojić ne skriva, da svojega tasta Dragana Kojića in taščo Oljo Kojić naravnost obožuje. Že res, da so mediji večkrat pisali, da se z njima ne razume najbolje in da naj bi ji zamerila, ker se obnaša preveč vzvišeno, a vse se zdi, da so to le medijska natolcevanja, ki so daleč stran od resnice. 

"Olja in Dragan, najboljša tast in tašča na svetu. Danes sta naju peljala na kosilo k Miki. Moja družina v svetu negotovosti, ljubezen in podpora. Čudovito ju je imeti," je razneženo zapisala Severina.

Pevka ima za seboj nekaj težkih tednov, saj z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem še vedno bije sodno bitko za skrbništvo nad njunim sinom Aleksandrom. Za zdaj je skrbništvo v rokah Milana, a gre le za začasno uredbo, zato se Severina nadeja, da se ji že kmalu obetajo bolj srečni dnevi. A s takšno podporo kot jo ima lepa hrvaška pevka, je seveda vse lažje.

Priporočamo