Severina o žalostnih velikonočnih praznikih: "Sina nisem objela že 30 dni"

Severina o žalostnih velikonočnih praznikih: "Sina nisem objela že 30 dni" (foto: Promo foto) Promo foto
13. 4. 2020

Hrvaška pevka komaj čaka trenutek, ko bo spet videla svojega otroka.

Severina je v četrtem oglašanju v živo v oddaji "SeVeTeVe" na YouTubu spregovorila o svojih zasebnih razmerah.

Pred tem je v napovedi oddaje dejala, da za veliko noč ne bo s sinom Aleksandrom, čeprav bi morala biti skupaj. Rekla je, da je zanj pobarvala in okrasila jajca, ki mu bodo zagotovo zelo všeč.

"Moja mala ljubezen, ki mi po neki začasni odredbi pripada polovico velikonočnih praznikov, še vedno ni z menoj. Mineva 30 dni, da se ga nisem dotaknila, ga objela, pobožala po laseh, začutila in zaspala zraven njega. Zato sem v pričakovanju tega trenutka pobarvala jajca, tako kot v zadnjih sedmih letih, ko je te praznike preživljal z mano," je čustveno dejala Severina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekipa, jesmo li spremni za večeras? Vidimo se u 20:20h na Instagram live-u i onda se svi u 20:30h prebacujemo na moj YouTube (www.youtube.com/severina) Moji gosti večeras su dr. Nele Karajlić, @dragankojickeba, @lalana, @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial, @mirella.meic, @zorica.bucic, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Miloš Marić, @yesiloveguitar, @zagrepcanke_i_decki i moj band @alenkamilano, @ivan.pesut, Damir Šomen, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario... Posebne zahvale @bojan.dragojevic, @ivan.pesut, Zinki, Pekiju i mom suprugu @igorkojic... #seveteve #youtube #live #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Priporočamo