Severina ob odhodu iz sodne dvorane verbalno napadla bivšega partnerja

Severina ob odhodu iz sodne dvorane verbalno napadla bivšega partnerja (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2018

Severina in Milan Popović že leta na sodišču bijeta sodno bitko za malega Aleksandra, vse pa se zdi, da še kar nekaj časa ne bosta našla skupnega jezika.

Sodišče je že pred časom odločilo, da imata Severina Kojić in Milan Popović pravico, da oba s sinom Aleksandrom preživita enako količino časa. Zdaj pa Severino in Milana čaka še dogovor o drugih pomembnih vprašanjih, ki zadevajo njunega sina. 

Severina in Milan se tako nikakor ne moreta dogovoriti, kje bo Aleksandar obiskoval osnovno šolo, vse pa se zdi, da do dogovora še nekaj časa ne bo prišlo.

Na zadnji obravnavi, ki sta jo imela bivša partnerja, je bilo še posebej živhano, srbski Blic pa poroča, da naj bi si Severina in Milan izmenjala kar nekaj težkih besed.

Severina tako ni uspela ostati mirna in ko je Milan povedal vse svoje argumetne, mu je pred vsemi zbrusila, da je navaden "kmetavz", kar je mnogim izvabilo nasmeške na obraze. 

Omenjeni incident naj bi se zgodil, ko sta bivša partnerja prišla iz sodne dvorane, Severina pa se enostavno ni uspela zadržati, da Milanu ne bi povedala, kaj si misli o njem. Milan je ob tem ostal hladen, že v sodni dvorani pa je dejal, da ne verjame, da bo kmalu prišlo do dogovora.

Severina si želi, da bi Aleksandar obiskoval osnovno šolo "Jordonovac", Milan pa vztraja, da bi njegov sin obiskoval ameriško mednarodno osnovno šolo. Želi si namreč, da bi Aleksandar govoril kar čim več jezikov in imel po koncu šolanja široko splošno razgledanost.

Severina se s tem ne strinja in meni, da bi se moral Aleksandar kot rojen Hrvat najprej naučiti svojega jezika, šele nato pa bi sledili ostali jeziki. Poleg tega pa meni, da bi bila najboljša izbira šola, ki je blizu njenega stanovanja, saj to vpliva tudi na druge vidike v življenju njunega sina.