Severina očarala v rdečih kopalkah, ki poudarijo njeno zadnjico

Severina očarala v rdečih kopalkah, ki poudarijo njeno zadnjico (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
2. 6. 2021

Zvezdnica ni zapisala, kdaj je nastala čudovita fotografija, ki je njene oboževalce pustila brez sape.

Severina je zagotovo oseba, ki požanje pozornost, kjer koli se pojavi - tudi na družbenih omrežjih. Če pa je ob tem še v kopalkah, pa je pozornosti toliko več.

Tokrat je završalo zaradi slike, na kateri jo vidimo v lepih, dvodelnih rdečih kopalkah, slikana pa je s hrbta. Fotograf je prizor ujel na Maldivih, kamor je hrvaška zvezdnica pred izbruhom pandemije koronavirusa pozimi hodila na počitnice. Ni znano, ali se sedaj mudi tam ali pa je objavila lep spomin.

Očitno pa je rdeča barva tista, ki bo v letošnji poletni sezoni še kako modna, ko gre za kopalke, saj je že več znanih dam pokazalo, da bodo njihove kopalke letos v barvi ljubezni. Spodnji del kopalk, ki jih nosi Severina, s svojim visokim pasom nekolikanj spominja na športni dres, zgornji del pa je okrašen z volančki, ima široke naramnice in se zveže na hrbtu.

Kopalke dodatno poudarijo pevkino seksi zadnjico in dolge noge ter ji pristojijo kot ulite. Ta model bo kot nalašč za dolgonoge dame, za katerimi se bo brez dvoma ozrla marsikatera glava.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo