Severina: Ostala sama z otrokom

Vir: Story
24. 10. 2012

Samo osem mesecev po rojstvu sina Aleksandra je Severina prejšnji teden uradno potrdila, da je njene zveze s srbskim kraljem bakra Milanom Popovićem konec zaradi značajskih razlik. Pevka, ki je bila do zdaj že petkrat zaročena, je tako spet samska, a ne osamljena, saj ima zdaj ob sebi svojega idealnega moškega - sinka Aleksandra.

Pred letom dni, ko je snemala reklamo za čevlje Mass, je bila cvetoča, ponosna na trebušček in polna ljubečih besed o svojem Milanu, srbskem kralju bakra, ki je njeno življenje postavil na glavo. Žal preveč na glavo.

Kar se je začelo kot ena najlepših romanc vseh časov, ko jo je najel za petje na zabavi za svoj rojstni dan (takrat je pomenljivo dejala, da je že vedel, zakaj ...), ji spodnesel tla pod nogami, da je v hipu zapustila takratnega zaročenca in potem s svojim novim moškim letela na vse konce sveta, hitro zanosila in rodila prekrasnega sinka Aleksandra, se bo zdaj končalo na sodišču.

Prejšnji teden je namreč Severina priznala, da sta se z Milanom razšla, da sina ni videl že dva meseca, v zadnjih dneh pa so v javnost prišle še umazane podrobnosti o njegovem maltretiranju.

Videz prave idile

Srbski mediji so že od začetka zveze pisali o tem, da Milan ni pravi za hrvaško zvezdnico. Bil naj bi objesten, nesramen, žaljiv - predvsem do novinarjev, pa tudi do Severine. Ujeli so ga z drugo, medtem ko je sama čakala na porod v splitski porodnišnici, namigovali so, da se tudi sicer precej dobro zabava brez nje, medtem ko je pevka pridno skrbela za otročka.

Ampak fotografije partnerjev na sprehodih z vozičkom, nežni dotiki na dopustu, prve družinske uradne fotografije - vse to je še vedno dajalo videz prave idile. A da ni vse idilično, je bilo jasno konec avgusta, ko je Severina imela promocijsko slikanje v elitnem zadrskem hotelu Falkensteiner Iadera, kamor je prišla s sinkom na hiter oddih, ostala pa je kar deset dni. Brez Milana.

Začele so se govorice, da se razhajata, a njen menedžer jih je zavrnil kot natolcevanja. Da je med njima vse v redu, naj bi potrjeval njen koncert v njegovem rojstnem kraju. A tam je bila brez Milana, ki jo je pred tem vestno spremljal na vsakem koncertu.

Z revijo Story je imela Severina dogovor, da naredimo intervju pred njenim koncertom septembra v Kopru. Poslali smo ji vprašanja tudi o družinskem življenju in sprva je kazalo, da odgovori zamujajo zaradi menedžerjevega dopusta. Ko jih ni bilo niti takrat, ko je bil menedžer spet dosegljiv, je bilo jasno, da ji očitno ne ustreza govoriti o zasebnem življenju.

Prejšnji teden je za Glorijo pojasnila, da sta z Milanom pač morala dobro razmisliti, kaj in kako, preden javno povesta, da se razhajata ...

"Sva povsem različna. Kakorkoli, Aleksandrov mir je zame najpomembnejši in mislim, da bo bolj srečen, če bo odraščal ob enem srečnem staršu kot ob dveh nesrečnih," je med drugim Severina povedala za Glorijo. Čeprav podrobnosti o 'značajskih razlikah' ni želela razkriti, pa v javnost prihaja vse več informacij o njunih težavah.

Žaljivke

Severininim prijateljicam se je v teh dveh letih, kolikor so Milana srečevale ob pevki, zdel prijazen in pazljiv, do svoje izbranke pa nežen, a menda za štirimi stenami ni bilo tako. Hrvaški Jutarnji list med drugim piše, da je na nekem njenem nastopu v Črni gori, kamor jo je odpeljal v svojem letalu, Milan zaročenko pred prijatelji, s katerimi sta se družila pred nastopom, žalil, češ da se je neprimerno oblekla, da ima grozno pričesko in da zaradi fige spominja na Jovanko Broz.

Zaradi njegovih žalitev sta se sprla, Popović pa je menda Črno goro zapustil jezen in sam z letalom, medtem ko je Severina ostala s prijatelji, ki so se očitno potrudili, da so ji priskrbeli prevoz za vrnitev domov.

Severina je v intervjuju za Glorijo povedala, da je bila ena od stvari, ki jo je pritegnila pri Milanu tudi ta, da je že od vsega začetka želel imeti z njo otroka, saj je navadno tako, da so ženske tiste, ki imajo večjo željo po materinstvu.

Severino je njegova močna želja presenečala, saj je bilo tudi jasno, da je zelo zaposlen. Ampak očitno je verjela, da je želja iskrena in da je pri svojih letih (ima 47 let in je sedem let starejši od Severine) pripravljen na očetovstvo. No, pa ni bilo tako.

Novopečeni očka se v novi vlogi ni dobro znašel. Viri, ki so blizu pevki, so namreč izdali, da naj bi stalno nergal zaradi otrokovega joka. Severino je menda opozarjal, naj gre iz sobe, v kateri je bil on, če je bil sinko nemiren. "Ne bi o tem. Veliko ljudi se ne znajde, ko dobijo otroka, saj je to povsem nova izkušnja," je Severina odgovorila, ko so jo vprašali, ali to drži.

In s tem seveda potrdila anonimne vire, ki pravijo, da je bila zaradi Milanovega nerganja izjemno prizadeta, saj se je sama povsem predala Aleksandru in večkrat povedala, da je njen največji uspeh v življenju prav to, da je postala mama.

Milanove zahteve

Pred nekaj meseci je prišlo v javnost, da sta se sprla v Vršcu, saj so po hotelu odmevale psovke in žalitve, vendar pa to menda ni bil njun prvi prepir. Severina je na začetku, ko je bila še slepo zaljubljena, sprejemala Milanova pravila igre. Želel si je, da bi bila videti čim bolj naravno, in za to se je potrudila, pa čeprav je ličenje del njenega posla.

Milan se drži ajurvedskih zapovedi in tudi Severina se je navadila na indijske čaje. Začela je piti čaj za močnejše lase in sijaj las ter se nehala barvati z umetnimi barvami. Ličila se je samo še za nastope. Ampak Milanovih zahtev ni bilo konec ...

Milan je zaradi Severine čez noč postal poznan. Nekateri namigujejo, da je razvajeni mamin sinko, ki je vajen, da je vse po njegovem, v to zvezo šel prav s tem ciljem - da postane prepoznaven. Seveda si je želel, da bi ga poznali kot resnega podjetnika, ne pa kot objestneža, ki maltretira svojo žensko ...

Menda je mislil, da se bo lahko s Severino igral, kot bo hotel, ampak ona, čeprav neizmerno zaljubljena, ni bila več pripravljena sprejemati njegovih kapric, ko je videla, da so stvari šle čez mejo dobrega okusa.

Severina je svojo odločitev očitno dobro premislila, saj si je vzela kar nekaj mesecev časa. Ampak zdaj je Milan, ki je bil že njen peti zaročenec, očitno del njene preteklosti. Pravi, da zveze ne obžaluje in je ne doživlja kot neuspeh, saj ima danes prav zaradi njega ljubkega sinka Aleksandra.

To pa seveda ne pomeni, da bo kariero postavila na stranski tir. Čeprav ji je sin na prvem mestu, še vedno ceni podporo svojih oboževalcev in zanje pripravlja nov album Dobrodošao u klub, za katerega pravi, da bo resnično izjemen.

Tašča jo podpira

Menda je Severina imela veliko podporo pri Milanovi mami, h kateri se je zatekla, kadar je bil zaročenec še posebej trdoglav. Baje je prav nesojena tašča njena največja podpora tudi zdaj, ko jo je Milan začel ignorirati kot prijateljico, mati in žensko, saj menda po porodu skoraj nista imela intimnih odnosov ... Po drugi strani pa nekateri mediji pravijo, da Milanova mama ni bila prav nič navdušena, ko je izvedela, da je Severina sina krstila v katoliški cerkvi ...

Severina

Napisala Sonja Javornik, Fotografije arhiv FALKENSTEINER, Hotel IADERA, Goran Antley

Nova Story že v prodaji

Story