Severina ostro nastopila: "Mojega sina so v šolo zaprli in ga fizično maltretirali!"

Severina ostro nastopila: "Mojega sina so v šolo zaprli in ga fizično maltretirali!" (foto: Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić) Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić
17. 10. 2019

Hrvaška zvezdnica Severina je na tiskovni konferenci izrekla hude obtožbe na račun osnovne šole njenega sina. Zatrdila je, da so ga učiteljice maltretirale. Iz šole so medtem sporočili, da se bodo zaradi dobrobiti otroka vzdržali komentarjev. Hrvaški mediji so prenesli Severinine besede.

In kaj natanko se je zgodilo? " V življenju se mi dogajajo zelo hude stvari v povezavi z otrokom in možem. V petek ob 11.10 se je v šoli, v kateri moj sin obiskuje drugi razred mednarodnega programa, zgodil incident, ko mojemu možu, ki sicer z mano prevzema otroka po pouku, niso dali otroka, temveč sta ga učiteljici zaklenile v šolo, ga vlekli in telesno ter psihično poškodovali. Tam sta ga imeli več kot dve uri," je na začetku tiskovne konference dejala Severina.

Čeprav je sodišče Igoru Kojiću dalo pravico, da otroka odpelje iz šole, naj bi se ravnateljica šole strinjala z očetom (srbskim poslovnežem Milanom Popovićem), da tega ne dovoli nikomur, razen Severini. "Sem edina mama, ki ne more opravljati svojega dela. Edina mama, ki ne sme zboleti, čeprav sem poslala sporočilo, da sem se na plesni vaji lažje poškodovala," je dejala pevka na tiskovki pred začetkom njene nove turneje. "

Kot trdi, je do danes iz te šole nihče ni poklical, od otrokovega očeta pa dobiva grozilne maile, poroča portal 24sata. Njen sin noče v šolo, ker je doživel veliko travmo, pravi Severina. "Mislil je, da bo ves čas zaprt v šoli," še dodaja.

Navedla je še, da naj bi učiteljici sina Aleksandra vlekle za roko in ramena, te trditve pa lahko podkrepi z zdravniškim poročilom. Grozili naj bi mu, da bo tepen, če bo vstal s stola, ko je kričal, da hoče k Igorju. "Šele po dveh in pol urah maltretiranja, je ravnateljica, ki se ni pojavila v šoli, dejala, da je oče dovolil, da moj mož prevzame otroka," je še rekla Severina.

Priporočamo