Severina ostro odgovorila bivšemu partnerju, ki je medijem dejal, da ga je poskušala ubiti

Severina ostro odgovorila bivšemu partnerju, ki je medijem dejal, da ga je poskušala ubiti (foto: Jelena Balič) Jelena Balič
30. 5. 2019

Severina Kojić in Milan Popović sta se včeraj še zadnjič videla na sodišču, kjer že šest let bijeta sodno bitko za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Milan Popović je do zdaj svojo bivšo partnerico Severino Kojić že večkrat napadel v srbskih medijih, zdaj pa se zdi, da je šel v svojih napadih še korak dalje. V intervjuju za srbski Telegraf je izjavil, da ga je Severina poskušala celo ubiti, policija pa naj bi že preiskovala domnevni napad.

"V času sodne bitke za svojega otroka sem od njegovega očeta dobila številne nalepke in postavljene diagnoze, zdaj pa sem dobila še neuradni status morilke očeta svojega sina. Razlog je enostaven ... Oče ni uspel od hrvaških sodnih organov dobiti tisto, kar si je zamislili v svoji glavi, zato je nezadovoljen in jezen po koncu včerajšnjega sojenja v medije plasiral novico o mojem poskusu umora, ki naj bi ga jaz načrtovala z mojim soprogom Igorjem. Če ne bi bilo žalostno, bi bilo vse skupaj že tragikomično, ko vidiš, kakšna sredstva so posamezniki pripravljeni uporabiti v tako imenovani "bitki" na sodišču, vse seveda pod krinko, da je to v interesu otroka, a cilj vsega je, da uniči mene kot mamo in kot javno osebnost. Vsakomur je jasno, da gre za plačan oglas in da je za zmago na sodišču pripravljen tudi na to, da mamo svojega otroka razglasi za morilko. Nisem morilka in to tudi nikoli ne bom postala, jaz sem samo Severina, ki se ne jezi na določene posameznike, ker niso oni krivi, da jim sistem, ki očitno ne deluje, dovoljuje, da s pomočjo denarja delajo kar se jim zazdi ... V zadnjem primeru ne bom vložila prav nobene tožbe, saj je vsem jasno o kakšni osebi je govora in kakšna oseba lahko kaj takšnega naredi svojemu otroku, jaz še naprej ostajam mama svojemu otroku in zgolj in samo Severina," je na svojem Instagram profilu ostro zapisala Severina in tako odgovorila na zadnje zapise v srbskih medijih.

Severina in Milan že šest let bijeta skrbniško bitko, vse pa se zdi, da medijske bitke še nekaj časa ne bo konec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..''

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Priporočamo