Severina po dolgem času le stopila na oder in pokazala povsem spremenjeno podobo

Severina po dolgem času le stopila na oder in pokazala povsem spremenjeno podobo (foto: Jelena Balič) Jelena Balič
8. 4. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić v zadnjem času ni imela sreče s koncerti, zdaj pa je le stopila na oder v Švici in s tem razveselila svoje številne oboževalce.

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je v zadnjem času odpovedala nekaj koncertov in številni so bili prepričani, da je to posledica tega, da nič več ne sodeluje s svojim dolgoletnim menedžerjem Tomico Petrovićem, ki je uradno sicer na daljšem dopustu.

Zdaj je le stopila na oder in svoje nove pesmi predstavila publiki v Švici, ki jo je sprejela z navdušenjem. Zanimivo je, da novega albuma še vedno ni predstavila na Hrvaškem, kjer po izidu novega albuma še ni imela koncerta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Zurich ❤️, nakon toliko godina bili ste glasniji nego ikad 🙌🏻 vidimo se opet u 10. mjesecu jer #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kakorkoli že, v Švici je bila izjemno lepo sprejeta, videlo pa se je, da na odru naravnost uživa in da se tam počuti kot v svoji dnevni sobi. Presenetila pa je tudi z novo pričesko, ki je zdaj občutno krajša in jo še dodatno pomladi.