Severina pokazala, da je pri 51 letih njen trebušček takšen, mnogi so gledali v njega!

Severina pokazala, da je pri 51 letih njen trebušček takšen, mnogi so gledali v njega! (foto: Instagram/Severina) Instagram/Severina
10. 5. 2023

Hrvaška pevka Severina ne skriva, da tudi v zrelih letih izjemno pazi na svojo postavo in da čisto ničesar ne prepušča naključju.

Hrvaška glasbenica Severina je imela od nekdaj odlično postavo in to se ni nič kaj veliko spremenilo niti zdaj, ko šteje že 51 let. Njena garderobna omara je prav gotovo ena izmed najbolje založenih na Balkanu in mnoge bi si želele imeti enako. Pevka obožuje prestižne modne kose, ki jih rada kombinira s kakšnim bolj uličnim kosom oblačila, na koncu pa je vse skupaj videti naravnost vrhunsko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Nedavno pa je na svojem Instagram profilu blestela v sivi modni kombinacij, ko je odšla v kino in zdelo se je, da je znova izbrala odlično, saj je obračala prav vse glave. No, kako jih tudi ne bi, ko pa je sivi obleki pokazala noro vitek pas, da o njenem popolnem trebuščku niti ne začnemo govoriti. Vsekakor je bila videti noro postavna in mnoge zanima, kakšen je njen recept za popolno postavo.

Prav gotovo tudi v rednih treningih, saj je znano, da Severina redno trenira in to se ji še kako pozna, saj so rezultati še kako dobro vidni.

Preberite še: Neeee, po Saši Lendero se ločuje tudi ta zelo znan igralec, ki ga poznamo vsi!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.